Feilur OK

PS4-NHL 19

FYRR 599
PS4-NHL 19
Vørunummar: PS4NHL19

Availability: Á goymslu

EA SPORTS NHL 19 bringer dig en autentisk ishockeyoplevelse takket være en række fede funktioner.

  • Sport
  • Nyt og forbedret NHL-spil
  • Til PlayStation 4
Lýsing

Smálutir

EA SPORTS NHL 19 bringer dig en autentisk ishockeyoplevelse takket være en række fede funktioner. Spil på udendørs arenaer og arbejd dig op gennem rækkerne i nye og tilbagevendende spiltilstande. Konkurrér mod 200 af de største hockeylegender nogensinde, oplyst af Wayne Gretzky. Oplev eksplosiv skating drevet af ny gameplay-teknologi og oplev mere acceleration, hastighed og respons.

Udtryk dig selv
Med millioner af forskellige tøjkombinationer at vælge imellem er der et outfit til alle i NHL 19. Over 900 helt nye genstande såsom hættetrøjer, jakker, parkaer, striktrøjer og mere er blevet specialfremstillet til hockey-fans overalt; fremragende design, der udtrykker din personlighed. Fra NHL-tøj til looks inspireret af hockey-livsstilen – ram isen i nogle af verdens største sportsmærker. Ud over unikke personligheder, nye spilstilklasser og spillertræk kan du også fintune din ydelse på isen. Slå dine modstandere med stil i NHL 19!

Gå udendørs
Hockey vender tilbage til rødderne i NHL 19 og tager spillet tilbage til frosne søer i fantastiske omgivelser. Vis dine evner og din kreativitet på overflader, der er helt nye i NHL 19, og oplev alt CHELs verden at tilbyde i nye trin. Ved at bygge på succesen med EA SPORTS Hockey League introducerer World of CHEL et nyt, samlet system, der lader dig skabe hver spiller på tværs af flere tilstande og udendørs overflader. Optjen udstyr og brug specialiseringstræk på din karakter, hvilket påvirker spillestilen på tværs af World of CHEL, herunder også når du spiller NHL THREES Drop-in og EASHL samt de nyligt tilføjede NHL ONES og Pro-Am tilstande.

Fri hockey
Hvilken bedre måde at udtrykke din personlighed en ved at tage den med på isen i 1-mod-1-mod-1 free-for-all hockey? I den helt nye NHL ONES-tilstand kan du konkurrere mod 2 andre spillere i et spil uden grænser, hvor kreativiteten råder. Uden regler og stop kan denne konkurrence give dig mulighed for at vise din stil og skærpe dine evner. Vind free-for-all for at gå videre til nye lokationer og blive mester.

Real Player Motion Technology
Vend hurtigt om og arbejd dig ud af skarpe hjørner med Explosive-Edge skating i NHL 19, drevet af Real Player Motion (RPM) Technology. Ved at sikre et højere niveau af kontrol og respons hjælper RPM dig på 3 måder. Med RPM Tech kan du generere hastighed ved hjælp af edgework og crossovers, så du kan accelerere på nye måder. Oplev hockey i højt tempo i NHL 19. Ny kollisionsteknologi kombineret med RPM Tech gør sammenstød mere realistiske og livagtige. Med disse 2 teknologier i sammenhæng kan du nyde en mere komplet oplevelse på isen.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)