Feilur OK

PS4-NHL 18

FYRR 599
PS4-NHL 18
Vørunummar: PS4NHL18

Availability: Á goymslu

EA SPORTS NHL 18 introducerer spændingen og kreativiteten hos NHL-superstjernerne gennem den nye Creative Skill Stick-gameplaystyring.
  • Til playstation 4
  • NHL 18
  • Creative Skill Stick-gameplaystyring
Lýsing

Smálutir

Ny Creative Skill Stick-styring lader dig udføre det vanvittige, sensationelle spil set i det nye NHL af stjerner som Connor McDavid, Auston Matthews and Patrik Laine. I angrebet fryser helt nye kreative finter målmænd og forsvarsspillere med skud mellem benene på dem, enhåndsfinter, baghånds trækkefinter og meget mere - inklusiv forbundne finter, så man kan tage sine valg fra øjeblik til øjeblik. Ny gennemspilning gør det muligt at passe pucke ind i et rum, som spillere så kan skøjte ind i, eller brug banden til at spille holdkammerater eller dig selv og snyde modstanderen. I forsvaret lader det helt nye Defensive Skill Stick dig blive kreativ i forsvarsspillet med forskellige muligheder for at prikke pucken væk fra modspilleren og lægge staven langs isen for at dækker zoner og pasningsmuligheder. Ny kreativ A.I. betyder også, at dine holdkammerater har de samme kreative værktøjer som dig, hvilket gør spillet smukt og intelligent over hele isen.

Der introduceres en modig, ny fortolkning af den sindssyge action i tre-mod-tre med *NHL Threes* – en helt ny arkadeinspireret hockeyoplevelse med hurtigere skøjtning, hårdere tacklinger og saml-op-og-spil-sjov for at score store mål. Træd ind i vilde arenaer med helt nye kommentatorer og vælg din spillestil, fra hurtige og sjove sofa spiltyper til fuldt ud konkurrencedygtige online holdspil, hvor du vælger reglerne og modifikationerne. Tag kampen op med *NHL Threes*-banespiltypen, og spil dig igennem regionale baner, fra mindre ligaer til der, hvor det virkelig sker, og fuldfør udfordringer og opluk overraskelser på vejen. NHL Threes kombinerer det bedste arkadeæra-sjov med autentisk tre-mod-tre overtidsaction, som er lavet for at blive spillet med venner.

Intet andet sportsspil lader dig og dine venner gå på isen som *NHL 18*. Uanset om du spiller med eller mod dine venner, offline på sofaen eller online med op til 12 spillere så leverer *NHL 18* mere end 64 måder at spille med eller mod dine venner lokalt eller offline. Gå sammen med en ven på sofaen og spil mod en anden ven, der er online. Eller spil som et hold med tre venner på sofaen og to venner online, hvor I alle spiller mod seks andre spillere online. Uanset hvordan du har lyst til at spille, så tilbyder NHL 18 flere måder at spille multiplayer med dine venner eller mod dine rivaler end noget andet sportscomputerspil.

Oplev det helt nye NHL først i *NHL 18* med de helt nye Vegas Golden Knights som det 31. NHL-hold. Tag kampen op med hovedkontorsrollen og vær den første til at drafte Golden Knights ved brug af den helt nye Expansion Draft-funktion i Franchise Mode, der indeholder den autentiske trøje og arena. Eller forandr selve ligaen fuldstændigt ved at skabe og drafte et helt nyt hold, præcis som du vil. Du vælger arena, logo, trøje og endda selve maskotten.

Nágreining

Additional Information

Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Kategori
Sport
Tøkniskar nágreiningar
Stýriskipan
PlayStation 4
Útgevari
Electronic Arts
Dømingar
0 Døming(ar)