Feilur OK

PS4-GOD OF WAR

PS4-GOD OF WAR
Vørunummar: PS4GODOFWAR

Availability: Á goymslu

Krigsguden har ændret sig. Og dette er ikke den Kratos, du kender.
  • Action
  • Udforsk denne genfortælling af den klassiske historie
  • Til PlayStation 4
Lýsing

Smálutir

Krigsguden har ændret sig. Og dette er ikke den Kratos, du kender.

En svær og fremmed vej venter, når du udforsker en blændende genfortælling af en klassisk historie. Tag med Kratos, når han drager ud på en dyb og tankefuld rejse med vækst, vold og ønsket om at blive et bedre menneske for sin søns skyld. I en verden med uhyrer, drager og guder vejer ansvaret tungt på dine skuldre, og hvordan kan du forhindre fortidens fejl og beskytte din fremtid, når dit liv er fyldt med blod og kaos?

En farlig, ny æra: Denne betagende genskabelse af God of War dekonstruerer de kerneelementer, der definerede serien – tilfredsstillende kamp, bjergtagende storhed og en kraftfuld fortælling – og sammenføjer dem på ny.

En spændende, ny fortælling: Som beskytter og mentor for en søn, der er fast besluttet på at opnå hans respekt, står Kratos over for en uventet mulighed for at tæmme det raseri, der længe har plaget ham. Ved at tage livtag med den mørke arv, han har videregivet til sin arving, håber han at kunne rette op på mangler – og rædsler – fra sin fortid.

En mørk verden: Midt i de vilde skove, bjerge og riger fra den nordiske mytologi skal du kæmpe dig til et helt nyt og farligt land fuldt af særprægede dyr, monstre og guder.

Ondskabsfuld, fysisk kamp: Med det intime fokus fra et skulderkamera får du den vilde, uafbrudte kamp tættere på end nogensinde før. Kratos' kraftfulde, magiske økse er et brutalt våben og et alsidigt værktøj til udforskning. Hold altid paraderne oppe.

Nágreining

Additional Information

Ljóð/Grafikkur
VR Ready
Nej
Spælinfo
Spælmál
Engelsk
Online spøl
Nej
Uppruna heiti
God of War
Kategori
Action/Eventyr
Tøkniskar nágreiningar
Útviklari
SIE
Stýriskipan
PlayStation 4
EAN-koda
EAN-koda
711719358770
Dømingar
0 Døming(ar)