Feilur OK

PS4-FIFA 20 CHAMPIONS EDITION

PS4-FIFA 20 CHAMPIONS EDITION
Vørunummar: 40978

Availability: Á goymslu

EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™ vækker to sider af hele verdens spil til live. Bestil spillet senest d. 19/9 for at modtage spillet på releasedagen d. 24/9 2019.

  • Spil tre dage før Standard Edition
  • Inkl. 12 sjældne guldpakker i FUT
  • 1 Icon lejekort i 5 kampe i FUT
Lýsing

Smálutir

EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™ vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny, autentisk streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA.

FORUDBESTIL FIFA 20 Champions Edition og få:
- Spil fra d. 24. september, tre dager før Standard Edition
- Få 12 sjældne guldpakker i FIFA 20 Ultimate Team (1 pakke om ugen i 12 uger)
- Vælg et af fem ICONS-lånekort (MID-version) i 5 FUT-kamper
- Specielle FUT-dragter


FIFA 20 byder på nyskabelser over hele banen: FOOTBALL INTELLIGENCE åbner op for uhørt realistisk gameplay, FIFA Ultimate Team™ giver dig endnu flere måder at sammensætte dit drømmehold på, og EA SPORTS VOLTA sparker bolden tilbage på asfalten med et autentisk bud på fodbold på små baner.EA SPORTS™ FIFA 20 med Frostbite™ vækker to sider af hele verdens spil til live – de traditionelle, professionelle 11 mod 11-kampe på grønsværen og en spritny, autentisk streetfodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA.

Med det nye Autentiske spilflow, brugerstyrede Afgørende øjeblikke og et forbedret Boldfysiksystem kommer du og dine aktioner i centrum i de vigtigste øjeblikke i hver eneste kamp i FIFA 20. Og FIFA Ultimate Team™ giver dig endnu flere måder at sammensætte dit drømmehold på.

EA SPORTS VOLTA sparker fodbolden tilbage på gaden med den autentiske kultur, kreativitet og stil fra spillet på gaderne, i burene og på futsalbanerne verden over. Opbyg din spiller, vælg dit udstyr, og vis dig frem på fodboldlegepladser verden over – fra et fodboldbur i London over en fodgængertunnel i Amsterdam til taget af en bygning i Tokyo!

Spil det smukke spil, som du vil, med forskellige former for 3 mod 3, 4 mod 4 og 5 mod 5 både med og uden bander samt professionel futsal. Eller tag din unikke spiller med på rejsen gennem VOLTA-historiedelen, der kulminerer med VOLTA World Championship i Buenos Aires.

Autentisk spilflow giver AI-styrede spillere større bevidsthed om tid, rum og positionering, hvilket lægger endnu mere vægt på dit spil gennem forbedringer af dynamiske én mod én-situationer, AI-forsvarsspil og mere naturlige spillerbevægelser.

Afgørende øjeblikke giver dig mere kontrol i de øjeblikke, der afgør udfaldet af en kamp. Med alt fra mere kølige afslutninger på banens sidste tredjedel over kontrollerede tacklinger i defensiven til driblinger sidelæns og opdatering af dødbolde får du større indflydelse på de vigtigste øjeblikke i kampene.

Det nye Boldfysiksystem løfter gameplayet i FIFA 20 til nye højder med hensyn til realisme ved at tilbyde nye skudbaner, mere realistiske sammenstød ved tacklinger og mere fysikdrevet spil.

*Spillet kræver PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
5030941123587
Dømingar
0 Døming(ar)