Feilur OK

PS4 1TB Spælistøð við Fifa 20

PS4 1TB Spælistøð við Fifa 20
Vørunummar: 0711719975106

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.899
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Det innovative PlayStation 4 Slim underholdningssystem har et slankere, lettere kabinet med lavere strømkrav. Oplev HDR-teknologi i kompatible spil og få mere realistiske og levende billeder.

  • Slankt, let design
  • 1 TB harddisk
  • HDR-understøttelse
Lýsing

Smálutir

PlayStation 4 Slim spillekonsollen har et slankere og lettere kabinet med mere kompakte fodaftryk, der er velegnet til en moderne stue og smarte værelser. PS4 Slim er også mere energieffektiv, og skærer strømforbruget ned med næsten en tredjedel sammenlignet med tidligere modeller.
PS4 fokuserer på gameren og sikrer den mest fordybende spiloplevelse, der er tilgængelig på platformen. Oplev dynamisk, connected gaming, kraftfuld grafik og ydeevne, intelligent personlig tilpasning, interaktivitet plus innovative second-screen features.

FIFA 20
FIFA 20 bringer 2 sider af The World s Game til live - prestigen fra den professionelle arena og en ny, autentisk fodboldoplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 har innovationer gennem hele spillet, FOOTBAL INTELLIGENCE åbner for en helt ny dimension af gameplay-realisme, FIFA Ultimate Team åbner for flere måder at sammensætte dit yndlingshold på, og EA SPORTS VOLTA tager spillet til gaden med en autentisk form for lillesidet fodbold. Denne bundle inkluderer det fysiske spil FIFA 20 og en Blu-ray disc med FIFA ultimate Team bonusindhold (1 FIFA Ultimate Team Rare Gold Pack, 3 FIFA Ultimate Team ICON lånespillere på 5 kampes låneperiode) og 14 dages gratis PlayStation Plus-medlemskab.Kraftfulde komponenter: PS4-systemet er opbygget omkring en kraftfuld, specialfremstillet chip med otte x86-64 kerner og en førsteklasses 1.84 TFLOPS grafikprocessor med 8 GB ultrahurtig GDDR5 samlet systemhukommelse. Andre funktioner er Wi-Fi-ac, 2 x USB 3.0-porte og Bluetooth 4.0 til forbindelse af trådløst tilbehør.

HDR-understøttelse: Takket være HDR-understøttelse (High Dynamic Range) vil spillere med HDR-fladskærme opleve dybere kontrast, livlige farver og mere realistiske miljøer i kompatible spil og andet indhold.

Skræddersyet til dine behov: PS4 er skræddersyet til dine behov og leverer personligt udvalgt indhold. På startskærmen kan du se dine venners spilrelaterede oplysninger og gameplay. Du kan også vælge at modtage information om anbefalet indhold. PS4-systemet vil på baggrund af dine valg og præferencer lære, hvad du kan lide og for eksempel forudse, hvilket spil du har lyst til at spille næste gang.

Klar til action: PS4 kan downloade eller opdatere spil i baggrunden og endda i standby-tilstand. Få mere spilletid og mindre ventetid. Med PlayGo-funktionen kan PlayStation 4 downloade en del af et spil, så du kan begynde at spille med det samme, mens resten af spillet downloades i baggrunden.

1 TB lagringsplads: Gem underholdningsindhold inklusiv spil, musik, billeder og videoer på den 1 TB store harddisk.

DualShock 4 controller: DualShock 4 giver dig komplet kontrol. Interager med spillet på alle de måder, du er vant til, og nogle du aldrig havde forventet. Foruden de to analog-sticks og den indbyggede bevægelsessensor får du med DualShock 4 også touchkontrol og den innovative Share-knap.

Share: Del dine episke triumfer med et tryk på "Share-knappen" på controlleren. Du kan gennemse de seneste minutters gameplay, tagge det og vende tilbage til spillet - selve videoen uploades, mens du spiller videre. PlayStation 4 forbedrer også muligheden for andre til at kigge med, da du kan vise dit gameplay i realtid.

Medfølger:
- DualShock 4 controller
- HDMI-kabel
- Mono headset
- Mikro-USB opladerkabel
- Strømkabel

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
711719975106
Dømingar
0 Døming(ar)