Feilur OK

PS4 1TB SLIM F INCL. 2 DS CONTROLLERS

PS4 1TB SLIM F INCL. 2 DS CONTROLLERS
Vørunummar: 14310

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

2.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Det innovative PlayStation 4 Slim F Chassis underholdningssystem er mindre, lettere og med lavere strømkrav end tidligere konsoller. Med HDR-teknologien får du mere realistiske og levende billeder. 2 DualShock kontrollere er inkluderet.
  • Slankere, lettere design
  • HDR-understøttet, 1 TB HDD
  • 2 DualShock controllere
Lýsing

Smálutir

PlayStation 4 Slim F Chassis Entertainment System kommer i et mindre og lettere design, der passer godt til det 21. århundredes moderne stue. PS4 er også mere energieffektiv og reducerer strømforbruget med næsten 1/3 sammenlignet med den foregående model. PS4-systemet fokuserer på gameren og sikrer, at de allerbedste spil og de mest underholdende oplevelser er mulige på platformen. Systemet leverer dynamisk, connected gaming, kraftig grafik og hastighed, intelligent personliggørelse, dybt integrerede sociale evner samt innovative nyskabende funktioner.

Kraftfulde komponenter: PS4-systemet er centreret omkring en kraftfuld brugerdefineret chip, der indeholder 8 x86-64 kerner og en state of the art 1.84 TFLOPS-grafikprocessor med 8 GB ultrahurtig GDDR5-enhedens systemhukommelse. Andre funktioner inkluderer superhurtig wi-fi-ac, 2 USB 3.0-porte og Bluetooth 4.0 til tilslutning af trådløst tilbehør.

HDR-støtte: Takket være billedteknologi med høj dynamisk rækkevidde kan brugere med HDR-aktiveret tv nyde dybere kontrast, levende farver og mere realistiske miljøer i kompatible spil og andet indhold.

Skræddersyet til dine behov: PS4 leverer personligt indhold - håndplukket til dig. På startskærmen vil du se opdateringer som Trophy wins delt af andre brugere, og du vil kunne se dem i aktion via Spectate-tilstand. Vælg at modtage oplysninger om anbefalet indhold. Baseret på dine valg vil PS4 lære at forudsige det næste spil, som du vil spille og derfor indlæse det til dig.

Klar og parat: PS4 gør det muligt at downloade eller opdatere spil i baggrunden eller i standby-tilstand. Det er slut med at vente på lange spilopdateringer. Du kan begynde at spille straks efter, at en brøkdel spildata er downloadet. PlayGo-funktionen downloader resten af ​​spillet i baggrunden, mens du spiller.

1 TB-lagerplads: Gem underholdningsindhold, herunder spil, musik, fotos og video på den store 1 TB harddisk.

DualShock 4 controllere: Oplev fuld kontrol over dine handlinger. Interager med spil på alle måder, som du er vant til, og også nogle, som du aldrig forventede. I tillæg til forbedrede og mere præcise analoge sticks og inbyggede bevægelsessenorer indeholder DualShock 4 også touch-kontrol og den innovative Share-knap. Og med en ekstra kontroller i pakken kan du og en ven straks starte en seriøs spilkonkurrence.

Share: Vis dine episke triumfer med et tryk på en knap. Du skal blot trykke på knappen Share på controlleren, scanne gennem de sidste par minutter af dit gameplay, tagge det og vende tilbage til spillet – videoen uploades, mens du spiller. PS4-systemet forbedrer også det sociale spektrum ved at give dig mulighed for at udsende dit gameplay i realtid.

Inkluderet tilbehør:
- 2x DualShock 4-controllere
- HDMI-kabel
- Mono headset
- Micro-USB opladningskabel
- Strømkabel
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Spillekonsol
Tøkniskar nágreiningar
DVD sambært
Ja
Flytbar
Nej
Prosessor slag
AMD x86-64 8-core
Framleiðari
Sony
RAM (MB)
8000
Grafikkur
AMD Radeon Graphics
Navn á stýristøð
PlayStation 4
Sambindingar
Netverk samband
Ja
USB 3.0
Ja
Aðrar sambindingar
Bluetooth 4.0
HDMI-tilslutning
Ja
Goymsla/Minni
Diskpláss (GB)
1000
Almenn nágreining
Weight (kg)
2
Width (cm)
27
Farve
35091
EAN-koda
EAN-koda
711719757610
Dømingar
0 Døming(ar)