Feilur OK

POLAR GRIT X BLK M/L GEN

POLAR GRIT X BLK M/L GEN
Vørunummar: 157054

Availability: Á goymslu

Dette Polar Grit X multisportsur er en holdbar makker til off-road-træning. Det er testet imod den militære MIL-STD-810G for holdbarhed, og er udstyret med puls-, trænings- og søvnmåler. Takket være GPS’en farer du aldrig vild.
  • Pulsmåler på håndleddet
  • GPS, barometer, Bluetooth
  • MIL-STD-810G militærstandard
Lýsing

Smálutir

Dette Polar Grit X multisportsur er fremstillet i et hårdført og holdbart design, så du roligt kan træne så hårdt, du vil. Uret er udstyret med WR 100 vandresistens og er testet imod den militære holdbarhedsstandard MIL-STD-810G. Takket være Bluetooth-forbindelsen kan du forbinde uret til bl.a. din smartphone, så du kan modtage beskeder of notifikationer direkte på dit håndled.

Multisportsfunktioner
Grit X multisportsuret er en effektiv assistent, når du træner off-road. Via Komoot kan du importere nye ruter samt udnytte pålidelig vejledning i realtid via den indbyggede GPS. Uret er forsynet med Training Load Pro træningsmåleren samt Nigthly Recharge-søvnmåleren, som hjælper dig med at restituere. De forindstillede træningsrutiner fra FitSpark tilpasser sig dit behov for restitution og træningsparathed, så du kan optimere din træning og opnå de bedste resultater. Grit X er desuden udstyret med FuelWise, som er en smart assistent, som hjælper dig med at holde energiniveauet, samt Hill Splitter, som er en praktisk funktion, som leverer detaljerede statistikker. Du kan også forbinde uret til den online træningsplatform Polar Flow for at analysere og planlægge din træning i detaljer.

Pulsmåler
Grit X anvender den håndledsbaserede Precision Prime-pulsmålerteknologi, som kombinerer en optisk pulsmåler med hudberøring til at levere ekstremt præcise pulsmålinger til krævende træning.

Batteri
346 mAh-batteriet leverer op til 40 timers træningstid med GPS og pulsmåler og op til 100 timers brug i strømsparertilstand. Uret leverer op til 7 dages daglig brug med 2 timers træning uden pulsmåler og notifikationer og op til 30 dages brug i time-mode med daglig aktivitetsmåling.

Andre egenskaber:
- Bluetooth til notifikationer fra din smartphone
- 1,2" touchskærm dækket af holdbart Gorilla Glass
- WR 100 vandresistens

Inkluderet I pakkenn:
- Polar Grit X
- USB-oplader
- Brugsmanual

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)