Feilur OK

Philips Shaver Series 7000

Philips Shaver Series 7000
Vørunummar: S792151

Availability: Á goymslu

Perfektioner din barbering, håndter hudproblemer med en personlig barberingsplan og få en helt tæt barbering takket være Philips Series 7000 Smart barbermaskinen S7921/51, der har et 5-retnings barberhoved, SkinGlide-ringe og SmartSensor-teknologien.
  • 50 minutters brugstid
  • 5-retnings flexhoved, vandtæt
  • SmartSensor-teknologien, skægtrimmer
Lýsing

Smálutir

Nyd en helt tæt barbering uden hudirritation takket være Philips Series 7000 Smart barbermaskinen S7921/51, der er udstyret med et kraftfuldt Li-ion-batteri, AquaTec-teknologien og SmartSensor-teknologien.

GentlePrecision PRO-skær: Din hud beskyttes takket være de V-formede skær, der guider huden væk og sikrer tæt barbering.

Flex-hoveder: De unikke flex-hoveder bevæger sig uafhængigt af hinanden i 5 forskellige retninger for at sikre tættere kontakt med huden i alle zoner, herunder nakken og kæbepartiet.

SkinGlide-ringe: Takket være SkinGlide-ringene skal du ikke bekymre dig om hudirritation, for ringene er belagt med mikrosfærer, der reducerer friktionen og smidig, ubesværet barbering.

AquaTec Wet & Dry: Brug din barbermaskine, som du foretrækker det – tør eller med barbergel eller skum. Du kan endda bruge den under bruseren, for den er vandtæt.

SmartSensor-teknologien: Gør din barberingsrutine bedre takket være SmartSensor-teknologien, der giver dig råd og feedback i realtid gennem en app på din smartphone. Du kan også skabe en personlig barberingsplan for at minimere specifikke hudproblemer såsom rødme, indvokset hår eller tør hud.

Litium-batteri: Det genopladelige litium-ion-batteri giver dig op til 50 minutters brugstid pr. opladning, og opladningen tager kun 1 time.

Præcisionstrimmer: Tilføj det sidste touch til dit look takket være SmartClick præcisionstrimmeren, der følger med barbermaskinen.

LED-skærm: Den intuitive skærm med LED-indikatorer giver besked om batteristatus og viser, hvornår det er på tide at udskifte barberhovedet.

Inkluderet i pakken:
- SmartClick præcisionstrimmer
- Børste til dyb ansigtsrens
- Rejsepung
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Barbermaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Philips S7921/51
Supplier ID (article number)
S792151
Almenn nágreining
Display
Ja
Weight (g)
366
Width (cm)
6
Farve
Hvid
Tøkniskar nágreiningar
Løðingartíð í tímum
1
Nýtslutíð fult lødd (minuttir)
50
Endurløðilig
Ja
Nágreining
Indikator fyri tómt/fult battarí
Ja
Hylki
Ja
Løðingarindikator
Ja
Reinsi- & løðistøð
Nej
Smidligt rakihøvd
Ja
Við smyrsli
Nej
Trimmari
Ja
Vandtæt
Ja
Høvd at skifta út
SH70
Rakitíð (dagar)
17
Wet shaving
Ja
Funkur
Kann vaskast við vatni
Ja
EAN-koda
EAN-koda
8710103863717
Dømingar
0 Døming(ar)