Feilur OK

Philips OneBlade QP6510/20

Philips OneBlade QP6510/20
Vørunummar: QP651020

Availability: Á goymslu

Tag dig af dit skæg med kun ét apparat. Den genopladelige Philips OneBlade Pro skægtrimmer QP6510/20 med 12-længdes kam og dobbeltsidigt blad giver dig mulighed for at trimme eller barbere enhver længde skæg og skabe rene linjer.
  • Til at trimme, barbere og skabe kanter
  • 60 mins brugstid
  • Trimmekam med 12 længdeindstillinger
Lýsing

Smálutir

Philips OneBlade QP6510/20 er et revolutionerende multiværktøj, som kan trimme, style og barbere alle skæglængder med ét og samme barberhoved. Nu slipper du for at anvende forskellige værktøjer og gå igennem flere trin for at pleje dit skæg. OneBlade klarer det hele. Denne model fås også med en justerbar trimmekam med 12 forskellige længdeindstillinger, så du kan eksperimentere med flere forskellige skægstile.

OneBlade er en ny teknologi inden for barbering og trimning, som gør det muligt, at trimme, style og barbere alle typer af stubbe og skæglængder med ét enkelt værktøj. Skærebladene indeni bevæger sig utroligt hurtigt – 200 omdr. pr. sekund. Det gør, at OneBlade er utrolig effektiv. Du kan barbere alt fra skægstubbe til langt skæg i ét strøg. OneBlade barberer ikke helt lige så tæt som et barberblad, så du får ikke den samme glatte fornemmelse i ansigtet, men den er mere skånsom mod huden, samtidig med at den er utroligt effektiv, selv på lange skæglængder.

Trim skægget til din favoritstil med den justerbare trimmekam. Du kan vælge mellem 12 forskellige indstillinger fra 0,5-9 mm til både korte stubbe og en lidt længere skægstil.

Få perfekte kanter og konturer med det dobbeltsidige barberblad. Du kan barbere skægget i alle retninger. Da OneBlade er lille og handy, kan du skabe kanter og konturer, præcis som du ønsker dem. Det er både hurtigt og nemt!

OneBlade barberer ikke for tæt og beskytter på den måde din hud – også på sarte områder. Desuden klarer den uden problemer alle skæglængder uden at trække i skægstråene, og uden at det sætter sig fast og tilstopper skæreelementerne.

OneBlade følger ansigtets konturer, hvilket gør barberingen eller trimningen effektiv og bekvem på alle områder.

OneBlade er en helt ny måde at trimme og barbere skægget på. Den mest effektive barbering får du, hvis du placerer barberbladet fladt mod huden og barberer mod hårets groretning, men du kan også anvende OneBlade både mod og med hårets groretning uden at skade huden. Du kan yderligere anvende bladets kanter i alle vinkler for at præcisere detaljerne til den perfekte skægstil.

Den justerbare trimmekam har 12 længdeindstillinger, fra 0,5 mm til 9 mm. Det gør, at du kan eksperimentere med forskellige skægstile med præcision.

OneBlade er vandtæt, så den er nem at rengøre – det er blot at skylle den under vandhanen. Du kan også barbere med eller uden skum, og du kan oven i købet anvende den under bruseren.

Det opladelige litium-ion-batteri giver 60 minutters brug efter en times opladning. Denne model i OneBlade-serien har også en batteriindikator, der viser, når det er tid at oplade batteriet.
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Skægtrimmer
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Philips QP6510/20
Supplier ID (article number)
QP6510/20
Almenn nágreining
Display
Nej
Farve
Sort
Tøkniskar nágreiningar
Løðingartíð í tímum
1
Nýtslutíð fult lødd (minuttir)
60
Endurløðilig
Ja
Nágreining
Indikator fyri tómt/fult battarí
Ja
Hylki
Nej
Løðingarindikator
Ja
Reinsi- & løðistøð
Nej
Smidligt rakihøvd
Ja
Við smyrsli
Nej
Trimmari
Ja
Vandtæt
Ja
Høvd at skifta út
QP220/50, QP210/50
Rakitíð (dagar)
20
Wet shaving
Ja
Funkur
Kann vaskast við vatni
Ja
Longdarstillingar (mm)
0.5 - 9 mm
Dømingar
0 Døming(ar)