Feilur OK

Philips Lumea Prestige

Philips Lumea Prestige
Vørunummar: BRI95300

Availability: Á goymslu

Med Philips Lumea Prestige BRI953/00 får du professionel hårfjerningsbehandling til dit hjem. Tilbehør i forskellige størrelser til krop, ansigt og præcicionsområder garanterer en skånsom behandling af din hud.
  • IPL-teknologi
  • Automatisk hudfarvesensor
  • 3 stk tilbehør (2/3/4,1 cm2)
Lýsing

Smálutir

Med Philips Lumea Prestige BRI953/00 kan du få en glat, hårløs hud i ugevis. Det trådløse IPL-apparat er nem at bruge og skånsom mod din hud, takket være den automatiske hudfarvesensor.

IPL-teknologi: Med Philips kan du nu få professionel hårfjerningsbehandling i dit eget hjem. IPL (Intenst Pulserende Lys) forhindrer håret i at vokse, hvilket sikrer en langvarig effekt.

Langvarig effekt: Philips Lumea Prestige IPL reducerer hårvækst markant efter 4 behandlinger, og du behøver kun at gentage behandlingen hver 4 til 8 uge for at opretholde en silkeblød hud.

Behandlingsområder: IPL-enhed kan bruges på ben, under armene, bikinilinje og resten af din krop, samt på ansigtshår. Den innovative teknologi, der er udviklet i samarbejde med dermatologer, er sikker og pålidelig. De tre stk tilbehør i forskellige størrelser garanterer nænsom behandling på alle hudområder.

Ansigtstilbehør:Brug det lille behandlingtilbehør (2 cm2) med et ekstra nænsomt filter til at fjerne hår fra dit ansigt og halsområde.

Præcisionstilbehør: Med det buede tilbehør i mediumstørrelse (3 m2), kan du behandle huden under armhulerne og ved bikinilinjen.

Kropstilbehør: Takket være det store behandlingstilbehør (4,1 cm2) og den kurvede form, giver Lumea Prestige dig mulighed for at behandle store områder af kroppen med hurtige og effektive resultater.

Skånsom behandling: Philips Lumea Prestige giver blid og nænsom behandling. Det er vigtigt at fjerne hår på overfladen af ​​huden, før du bruger IPL, så den kan behandle håret under din hud mere effektivt. IPL-apparatet bør ikke anvendes på beskadiget hud, i nærheden af ​​piercinger eller tatoveringer, eller efter voksning. Brug det ikke, hvis du har nogen form for hudallergi over for lys eller lider af lysfølsomhed. Udsæt ikke behandlede hudområder for solen umiddelbart efter behandlingen. Vent 1-2 dage, da din hud er mere sårbar efter behandlingen.

SmartSkin sensor: Find den energiindstilling, der passer til din hud tone. Philips Lumea Prestige har 5 energiindstillinger og en automatisk SmartSkin sensor, der registrerer din hudfarve og hjælper dig med at vælge en passende indstilling for den.

Trådløs: Nyd friheden ved trådløs brug, eller sæt apparatet i stikket, når strømmen er lav.

Komplet løsning: Pakken indeholder alt hvad du behøver for at bruge apparatet - du behøver ikke at købe reservedele eller geler.

Inkluderet i pakken:
- Ansigtstilbehør (2 cm2)
- Præcisionstilbehør (3 cm2)
- Kropstilbehør (4,1 cm2)
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Hårfjerner (lys)
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Philips BRI953/00
Supplier ID (article number)
BRI953/00
Tøkniskar nágreiningar
Tráðleysur
Ja
Almenn nágreining
Weight (g)
1001
Width (cm)
27
Farve
Hvid
Funkur
Ílat at skifta út fæst sum tilhoyr
Nej
Húðsensor (kennir húðslag)
Ja
Passar til at taka burtur anlitshár
Ja
Sjálvstøðugt presitión fylgir við
Ja
Kann brúkast á viðkvomum húðøkjum (undir armi/bikinilinja)
Ja
Kann brúkast á sólbrendari húð
Ja
Tal av pulsum
250000
Mett livitíð (í árum)
20
Tal av orkuinnstillingum
5
Behandlingsøki cm2
4.1
Neyvleikastødd (cm2)
2
Behandlingstíð bæði bein (min)
8.5
Heil kroppsviðgerð (min)
15
Trygt at nýta áðrenn útseting fyri sól (dagar)
1
Trygt at nýta eftir útseting fyri sól (dagar)
2
Dømingar
0 Døming(ar)