Feilur OK

ParkOne 2 Electronic Parking D

ParkOne 2 Electronic Parking D
Vørunummar: PARKONE4015

Availability: Á goymslu

ParkOne 2 er en elektronisk P-skive, der er velegnet for dig, som er kvalitetsbevist. Parkeringsskiven er nem at anvende og har et flot design.
  • Elektronisk P-skive
  • Nem at fæste og anvende
  • App til iOS og Android
Lýsing

Smálutir

Vil du undgå dyre parkeringsbøder? Så er denne ParkOne 2 parkeringsskive det rigtige valg for dig. Specielt også hvis du foretrækker et flot, slankt design.

Automatisk: Takket være den automatiske funktion slipper du for at selv skulle indstille din parkeringsskive. ParkOne 2 indstiller automatisk parkeringsskiven, når bilen stopper.

Slankt design: Slip for klodsede parkeringsskiver. ParkOne 2 er både stilfuld og elegant. P-skiven er designet af den prisvindende danske designer John Sebastian og følger den minimalistisk stil, som er kendetegnede for skandinavisk design.

Download den gratis app: Download parkeringsskivens gratis app til din Android eller iOS smartphone og modtaget opdateringer direkte på skærmen på din smart-enhed. Med app’en slipper du for at skulle huske, hvor og hvornår bilen blev parkeret. App’en vil informere dig, når parkeringstiden er ved at løbe ud og guide din til dens præcise parkeringspunkt.

Nem at fæste: Parkeringsskiven er trådløs samt nem at både montere og bruge. Den kan anvendes af enhver.

Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Elektronisk parkeringsskive
Móttakari (Høvuðseind)
Farve
Sort
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
ParkOne 2
Supplier ID (article number)
PARKONE4015
Almenn nágreining
Depth (cm)
2
Height (cm)
10
Width (cm)
10
Dømingar
0 Døming(ar)