Feilur OK

Paco Rabanne 1 Million gavesæt

Paco Rabanne 1 Million gavesæt
Vørunummar: 0178910

Availability: Á goymslu

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd er en frisk, sensuel og uimodståelig duft til manden der besidder verden.
  • Paco Rabanne
  • 1 Million
  • Gavesæt for Men
Lýsing

Smálutir

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette til mænd er en frisk, sensuel og uimodståelig duft til manden der besidder verden. Paco Rabanne 1 million Eau de Toilette til mænd er en frisk og sensuel duft. Duften af succes. En berusende, kraftfuld blanding der begynder frisk og bevæger sig imod krydret læder duft.

Gavesættet indeholder:

  • 1x Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette 100 ml
  • 1x Paco Rabanne 1 Million Deo Spray 150 ml

Duftnoter:

  • Grapefrugt, Mynte, Blodappelsin, Rose, Kanel, Krydderier, Blond Læder, Hvidt Træ, Rav og Patchouli

 

 

Paco Rabanne

Paco Rabanne er et fransk modehus grundlagt i 1966 af den spanskfødte designer Francisco "Paco" Rabaneda Cuervo. Han flygtede fra Spanien med sin familie under den spanske borgerkrig. Familien flygtede til Paris, hvor Paco Rabanne er vokset op. Han er uddannet arkitekt, men startede sin modekarriere ved at designe smykker til andre store modehuse, inden han begyndte at designe tøj. Han blev hurtigt kendt for sine eklektiske mode, skabt på ukonventionelle materialer såsom metal og papir. I dag er Paco Rabanne kendt for at designe mere end bare tøj. Han er især kendt for sine unikke og uimodståelige dufte.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)