Feilur OK

Paco Rabanne - 1 Mil Gavesæt

Paco Rabanne - 1 Mil Gavesæt
Vørunummar: 90861

Availability: Á goymslu

Paco Rabanne - 1 Million EDT 100 ml + Showergel 100 ml- Gavesæt
Paco Rabanne 1 Million EDT til mænd er en frisk, sensuel og uimodståelig duft til manden der besidder verden. Duften åbner med boblende friske frugter, herunder noter af grapefrugt, blodmandarin og pebermynte. Hjertet er krydret og maskulin med rose, moskus og kanelbark.
Lýsing

Smálutir

Paco Rabanne 1 Million EDT til mænd er en frisk, sensuel og uimodståelig duft til manden der besidder verden. Duften åbner med boblende friske frugter, herunder noter af grapefrugt, blodmandarin og pebermynte. Hjertet er krydret og maskulin med rose, moskus og kanelbark. Basisnoterne omfatter sensuel blond læder, tonka bønne og rav. Den er god til mænd i alle aldre, men er særlig god til mænd mellem 15 og 50 år.

Gavesættet indeholder:

  • 1x 1 Million EDT 100 ml 
  • 1x 1 Million Showergel 100 ml

Duftnoter:

  • Grapefrugt, Blodappelsin, Mynte, Rose, Kanel, Krydderier, Blond Læder, Hvidt Træ, Rav og Patchouli

 

 

Paco Rabanne

Paco Rabanne er et fransk modehus grundlagt i 1966 af den spanskfødte designer Francisco "Paco" Rabaneda Cuervo. Han flygtede fra Spanien med sin familie under den spanske borgerkrig. Familien flygtede til Paris, hvor Paco Rabanne er vokset op. Han er uddannet arkitekt, men startede sin modekarriere ved at designe smykker til andre store modehuse, inden han begyndte at designe tøj. Han blev hurtigt kendt for sine eklektiske mode, skabt på ukonventionelle materialer såsom metal og papir. I dag er Paco Rabanne kendt for at designe mere end bare tøj. Han er især kendt for sine unikke og uimodståelige dufte.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)