Feilur OK

OSMO GENIUS KIT - 5 GAMES

OSMO GENIUS KIT - 5 GAMES
Vørunummar: OSMOGENIUS02B

Availability: Á goymslu

Bliv kreativ og forbedr dine evner til at løse problemer med Osmo Genius Kit. Pakken inkluderer fem interaktive spil, der vil holde dig beskæftiget i timevis.

  • 5 interaktive spil
  • Forbedr problemløsningsevner
  • Til iPad og iPhone
Lýsing

Smálutir

Bliv kreativ og forbedr dine evner til at løse problemer med Osmo Genius Kit. Pakken inkluderer fem interaktive spil, som du kan spille alene eller med dine venner.

Tal: lær at have det sjovt med tal. Lær matematik ved at kombinere brikker med tal for at klare baner og skabe tale.

Masterpiece: med Masterpiece kan du bogstaveligt tegne hvad som helst. Dette smarte spil transformerer et hvert indviklet billede til et nem at følge omrids. Følg blot linjerne og instruktionerne og skab et mesterværk efter det andet.

Ord: Spil med dine venner i et venskabeligt spil om ord. Brug visuelle ledetråde til at gætte ordet, der er gemt blandt de sammenblandede bogstaver.

Tangram: Spil med sammenblandede brikker for at skabe figurer. Spil alene eller med venner og udfordr dig selv med mere avancerede baner.

Newton: Det har aldrig været mere sjovt eller interaktivt at løse gåder. Få de faldende bolde på skærmen i mål med dine tegneevner, eller hvad du måtte have til rådighed i omgivelserne.

Flere egenskaber:
- Til børn fra seks år og op
- Kompatibel med iPad og iPhone

Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Osmo Genius Kit
Velegnet til
Børn
Tøkniskar nágreiningar
Kompatibel med (platform)
39494
Trådløs teknologi
Ja
Dømingar
0 Døming(ar)