Feilur OK

Original Kettle E-5730

FYRR 2499
Original Kettle E-5730
Vørunummar: 18819

Availability: Á goymslu

Slip din kreativitet løs eller hold dig til de gode gamle klassikere. Weber Original Kettle E-5730 kulgrillen med det rummelige grillareal, indbygget lågtermometer og røgindstilling vil blive en uerstattelig del af din families grillstunder.
  • Grillareal: Ø 57 cm
  • Termometer i låget
  • 10 års begrænset garanti
Lýsing

Smálutir

Grill lækre, møre bøffer, saftige burgere eller dine yndlingssideretter, som alle holder af, med denne stilfulde, high-end Weber Original Kettle E-5730 kulgrill. Grillen har førsteklasses funktioner, så som rygeindstilling, One-touch rengøringssystem og porcelæn-emaljerede skål og låg.

Hvorfor vælge kul?: Kulfans vil sige at du ikke kan slå smagen af mad tilberedt på en kulgrill. Med en kulgrill behøver du kun en pose kul samt lidt ild, og du er klat til at tilberede et festmåltid.

Design: Denne sorte, stilfulde grill består af porcelæn-emaljerede skål og låg, et låghåndtag med varmeskjold, grillrist af belagt stål og integrerede værktøjskroge.

Grillareal: Med en diameter på 57 cm vil du have rigelig med plads til dit marinerede kød, fisk eller til grøntsagerne.

Røgindstilling: Denne indstilling gør det muligt at regulere luftstrømningen når du griller ved lavere temperaturer.

Termometer i låget: Det integrerede termometer i låget gør det nemt at holde øje med og kontrollere temperaturen på indersiden.

Flytbar: Du kan nemt flytte grillen takket være de 2 praktiske hjul.

Værktøjskroge: Du vil altid have dine grillredskaber lige ved hånden takket være de integrerede værktøjskroge.

Grillstarter: Grillstarteren er et nødvendigt stykke tilbehør, der sikrer at du har de bedste gløder hver gang. Bundristen er konisk, for at få det bedste ud af skorstenseffekten.

Nem rengøring: Rengør din kulgrill efter du har hældt de rødglødende kul ned i grillen og placer grillristen og luk låget. Efter 10 minutter vil alt fedt eller madrester være karboniseret og du kan børste de karboniserede rester væk.    

One-touch rengøringssystem: At fjerne asken kan ikke blive nemmere. Du flytter bare den indvendige ventil frem og tilbage med håndtaget. Asken havner i askesamleren nedenunder, som du kan tage af. Hæld asken ud og sæt askesamleren på igen – klar til næste gang du griller.

Garanti: Original Kettle kommer med en 10-årig garanti på skålen og låget, plus 5 års garanti på rengøringssystemet og plastikkomponenterne. Med denne garanti er du sikker på, at Weber producerer kvalitetsprodukter, som du kan bruge i årevis.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)