Feilur OK

OnePlus Nord 12/256GB Gray Onyx

OnePlus Nord 12/256GB Gray Onyx
Vørunummar: 196849

Availability: Á goymslu

Denne OnePlus Nord smartphone er en fantastisk enhed med en 6,44” Optisk AMOLED touchskærm, quad bagkamera, dobbelt selfiekamera og Snapdragon 765G gamingprocessor med 5G. Batteriet på 4100mAh understøtter Warp Charge 30T hurtigopladningsteknologi.

  • 6.44” FHD+ Optisk AMOLED touchskærm
  • 48+8+5+2Mpx quad kamera
  • Snapdragon 765G processor med 5G
Lýsing

Smálutir

Få en enestående brugeroplevelse med denne med OnePlus Nord smartphone, der tilbyder en 6,44” Optisk AMOLED touchskærm med 90Hz opdateringsfrekvens, 48 ​​+ 8 + 5 + 2Mpx quad kamera med dobbelt LED-flash, 32 + 8Mpx dobbelt selfiekamera og Snapdragon 765G gamingprocessor med 5G support. Enheden har et 4100 mAh batteri med Warp Charge 30T hurtigopladningsteknologi og flagskibsdesign med alt i glas.

Glat touchskærm
OnePlus Nord er udstyret med en rummelig 6,44” optisk AMOLED touchskærm med Full HD + opløsning på 1080 x 2400 pixels og 20:9 billedformat. Skærmen kan prale af fin pixeltæthed, perfekt farvenøjagtighed, dyb sort og 90Hz opdateringsfrekvens for en jævn visningsoplevelse, yderst håndterbar, mens du scroller gennem dokumenter, feeds på sociale medier eller spiller spil. Touchskærmen tilbyder dedikeret læsetilstand, nattilstand med blåt lysfilter og er dækket af holdbart Corning Gorilla Glass 5. Du får også en på forhånd påmonteret skærmbeskytter med i kassen.

Kameraer
Nord har et quad kamerasystem ledsaget af en dobbelt LED-blitz. Hovedlinsen har 48Mpx opløsning, optisk og elektronisk billedstabilisering og f/1,75 blænde. Det tilbyder pixel binning-teknologi, der bidrager til skarpere og lysere billeder selv i svagt lys ved at flette 4 pixels sammen, og optager derfor 4x mere lys (de resulterende fotos har 12 Mpx opløsning). Den 8Mpx ultrabrede sensor med f/2,25 blænde har et 119-graders synsfelt. Du vil sætte pris på dette objektiv, når du optager landskaber, arkitektur eller grupper af mennesker. Dybdesensoren 5Mpx hjælper dig med at opnå sløret baggrund i dine portrætter, og 2Mpx makroføleren kan fange objekter i nærheden. Kameraet tilbyder en 10x digital zoom, optager video i 4K-opløsning og understøtter super langsom bevægelse og tidsforløb i Full HD-opløsning.
På fronten er et dobbelt selfiekamera placeret i touchskærmens kamerahul. Hovedfrontsensoren med 32Mpx opløsning og blænde på f / 2,45 ledsages af et 8Mpx ultra bredt objektiv med et 105 graders synsfelt.

Ydeevne, opbevaring og batteri
Det 2,4 GHz store Qualcomm Snapdragon 765G gamingchipsæt er et kraftcenter blandt mobile processorer. Sammen med hele 12 GB RAM giver det kræfter nok til krævende spil, multimedia, hverdagsopgaver og en samlet enestående brugeroplevelse. Processoren kan operere inden for 5G-netværk (når 5G-netværk er tilgængeligt). Alle dine data kan gemmes i det interne 256 GB store interne lager. Batteriet på 4100 mAh sikrer, at Nord kan forblive online hele dagen, og hvis din dag skulle vise sig at være mere krævende, end du havde forventet, kan Warp Charge 30T hurtigopladningsteknologi få batteriet fra 1% til 70% på kun en halv times tid.

OxygenOS baseret på Android 10
OxygenOS er en brugergrænseflade udviklet af OnePlus til at levere hurtig og glidende oplevelse med opmærksomhed på hver eneste detalje. Det tilbyder forskellige tilpasningsmuligheder, intuitiv bevægelsesnavigation, Zen-tilstand og meget mere. Det er en af ​​de mest værdsatte brugergrænseflader på tværs af Android-fællesskabet.

Andre funktioner
- Bluetooth 5.1 med aptX, aptX HD, LDAC og AAC kodekssupport
- Wi-fi-5 (802.11ac)
- NFC
- GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo, Beidou geo placeringstjenester
- USB-C
- Fingeraftrykslæser på displayet, oplåsning via ansigtsgenkendelse
- Dual nanosim-slot

Inkluderet i pakken
- OnePlus Nord
- Påmonteret skærmbeskytter
- Warp Charge 30T strømadapter
- Warp USB-C-kabel
- Hurtigstartsguide
- Velkomstbrev
- Sikkerhedsoplysninger og garantikort
- OnePlus logo klistermærke
- Mobilcover
- Simkort-ejektor
- Dokumenteret på højst mulig SAR-værdi

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)