Feilur OK

OnePlus 9 Pro 12/256GB Green

OnePlus 9 Pro 12/256GB Green
Vørunummar: 296621

Availability: Á goymslu

OnePlus 9 Pro smartphone har et kompetent 48+50+8+2MP Hasselblad kamera, en flot 6,7” Fluid AMOLED touchskærm med 120Hz adaptiv opdateringshastighed, IP68 beskyttelse og et 4.500 mAh batteri med 65 W kablet og 50 W trådløs opladningsunderstøttelse.

  • 6,7” 120Hz Fluid AMOLED skærm
  • 48+50+8+2MP Hasselblad kamera
  • Snapdragon 888 processor med 5G
Lýsing

Smálutir

OnePlus 9 Pro smartphonen tilbyder en Snapdragon 888 processoren med solid ydelse og 5G dataunderstøttelse. Enheden har et 48+50+8+2 MP Hasselblad kamera og en 6,7” Fluid AMOLED touchskærm med 120 Hz adaptiv opdateringshastighed. Takket være IP68-beskyttelsen kan du tage billeder eller foretage opkald i regnen.

Smidig touchskærm
OnePlus 9 Pro er udstyret med en rummelig 6,7” Fluid AMOLED touchskærm med opløsning på 3216 x 1440 pixels. Skærmen har perfekt farvepræcision, dybe sorte toner og 120 Hz adaptiv opdateringshastighed, som du særligt kan bemærke når du scroller gennem documenter, sociale medier og spil. Skærmen justerer automatisk opdateringshastigheden efter din aktivitet, så der er minimal påvirkning af processoren og batteriet. Touchskærmen har en dedikeret læsetilstand, en nattetilstand med blålysfilter og er dækket af slidstærkt Gorilla Glass. Du får også en allerede påført skærmbeskytter.

Kameraer
Til denne generation af enheder har OnePlus gået sammen med de legendariske Hasselblad for at levere en banebrydende kameraopsætning. Den er placeret på bagsiden og har en 48 MP hovedsensor med f/1,8 blændeåbning, optisk billedstabilisering og autofokus, et 50 MP ultravidvinkelkamera med f/2,2 blændeåbning og autofokus, et 8 MP telefotokamera med optisk billedstabilisering, autofocus of 3x zoom samt en 2 MP monokrom linse. På fronten sidder et 16 MP selfiekamera med f/2,4 blændeåbning diskret i touchskærmens punch hole.

Ydelse og lagring
Telefonen har en kraftfuld Qualcomm Snapdragon 888 octa-core processor med 5G dataforbindelsesunderstøttelse. Processoren følges af 12 GB lynhurtige RAM. Med denne kombination kan telefonen klare selv krævende spil, multitasking og videoredigering. Dine data kan lagres i den interne 256 GB lagring.

OxygenOS 11
OxygenOS er et brugerinterface udviklet af OnePlus for at levere en smidig og hurtig oplevelse. Styresystemet giver mange justeringsmuligheder, intuitive gestiknavigation, Zen Mode og meget mere. Dette er et af de mest værdsatte brugerinterfaces i Android-fællesskabet.

Batteri og opladning
OnePlus 9 Pro har et 4.500mAh batteri med Warp Charge 65T hurtig kablet opladningsunderstøttelse, og telefonen understøtter 50 W hurtig trådløs opladning.

Flere funktioner
- Dobbelt nanoSIM-port
- IP68 vandbeskyttelse
- Wi-Fi 6 (802.11ax)
- Bluetooth 5.2 med aptX, aptX HD, LDAC og AAC trådløs lydunderstøttelse
- NFC til kontaktløse betalinger
- GPS, A-GPS, GLONASS, Galileo, Beidou placeringstjenester
- In-display fingeraftrykslæser
- Alarm-slider
- Dobbelte stereohøjttalere

I boksen
- OnePlus 9 Pro
- Warp Charge strømadapter
- Warp Charge USB-C til USB-C kabel
- Beskyttende etui
- Skærmbeskytter (allerede påført)
- SIM-udskubningsredskab
- Hurtigstartsvejledning
- OnePlus logo-sticker
- Velkomstbrev
- Sikkerhedsinformation og garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)