Feilur OK

Oculus Quest 128GB VR

Oculus Quest 128GB VR
Vørunummar: 29721

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

5.299
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)

Oculus Quest VR headsettet er muligheden for virtual reality på farten. Det har indbygget processor, 128 GB intern lagring og 4 monterede kameraer for tracking af bevægelser. Oplev spil og videoer hvor du vil uden forstyrrende kabler.


 

  • Enkeltstående VR headset
  • Indbyggede højttalere
  • 1440 x 1600 opløsning for hvert øje
Lýsing

Smálutir

Nyd en fordybende VR-oplevelse med det enkeltstående Oculus Quest VR headset. Takket være designet og dets 128 GB lagring behøver du ikke forbinde det til en PC, og du har ingen kabler, du kan vælte over. Tag blot headsettet på og dyk ned i virtuelle verdener med 4 monterede kameraer, der tracker dine bevægelser, justerbare stropper for bedre ergonomi og forbedrede linser for en intens spiloplevelse.

Omgiv dig selv
Oculus er seriøs, når det gælder komfort. Og det samme gælder lyden i in-game action. Headsettet har indbyggede drivere, der sikrer en omfavnende lydoplevelse, så du kan få et overblik over fjendens position. Hvis du foretrækker dine egne hovedtelefoner eller dit eget headset, er det ok. Du kan forbinde dit foretrukne valg til Oculus’ 3,5 mm lyd-jack og sætte gang i oplevelsen.

Pop ud
De nye, innovative linser i Oculus Quest får farverne til at stå frem. Nyd de levende, detaljerige farver og det brede synsfelt. Den visuelle kvalitet i den krystalklare optik gør spillet til en fornøjelse.

Verden i dine hænder
Brug den intuitive controller til at navigere gennem nye eller gamle favorithorisonter. Takket være sensoren på indersiden kan den oversætte enhver bevægelse til den digitale verden – så gå amok.

Besked langt væk fra
Brug Oculus appen og opdag de seneste VR-spil, apps og mere, selv når du ikke er i virtual reality. Det hjælper dig med at konfigurere og indstille din enhed hurtigt, let og ubesværet.

More features:
- 5,5" panel med OLED skærm
- 1440 x 1600 opløsning til hvert øje
- 128 GB intern lagring til apps
- Integreret mikrofon
- Op til 3 timers batterilevetid
- Cirka 2 timers opladningstid med 10 W AC adapter
- Controller kører på AA batteri

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
815820020325
Dømingar
0 Døming(ar)