Feilur OK

NV68N3372BM SAMSUNG OVEN MP PYRO BLACK 2

NV68N3372BM SAMSUNG OVEN MP PYRO BLACK 2
Vørunummar: 26031

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

6.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bag lækre kager, grøntsager eller lækkert kød med den pålidelige Samsung ovn NV68N3372BM, der har Dual Fans, 20 auto-programmer, et kødtermometer samt pyrolytisk rengøring, der gør vedligeholdelsen til barnemad. Tænk bedst i test juni 2019

  • Pyrolyseovn på 68 liter
  • Dual Fans, 20 auto-programmer
  • Display og stegetermometer
Lýsing

Smálutir

Den integrerede Samsung ovn NV68N3372BM har dobbelte blæsere og 20 autoprogrammer, der hjælper dig med at tilberede de bedste retter. Ovnen er let at gøre ren takket være den pyrolytiske rengøring og har et kødtermometer, der hjælper dig med at tilberede det bedste kød. Enheden har kapacitet nok til selv større stykker madlavningsudstyr, og du kan se alle indstillingerne på den praktiske LED-skærm.

Stor kapacitet
Takket være ovnens store kapacitet på 68 liter kan du lettere lave mad til større sammenkomster, og du kan tilberede måltider på flere niveauer samtidigt.

Funktioner
De 20 forudindstillede programmer kan gøre madlavningen lettere.

Kødtermometer
Det integrerede kødtermometer giver dig mulighed for at tilberede kødet ved den helt rigtige temperatur, så det altid er mørt og saftigt.

Dobbelte blæsere
De 2 blæsere spreder varmen ensartet gennem ovnen, så den varmer hurtigere op og tilbereder maden mere jævnt.

Pyrolytisk rengøring
Under pyrolytisk selvrengøring varmes ovnen op helt op til 400 grader. Alle rester af fedt og madpartikler reduceres til aske, som du let kan tørre af. Så du behøver ikke bruge skrappe rengøringsmidler og få beskidte hænder ved at skrabe resterne af.

Energimærkning
Energimærkningen A betyder, at denne Samsung ovn er skånsom mod dit budget og mod miljøet takket være den energieffektive drift.

Inkluderet i pakken
- Manual

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8801643558741
Dømingar
0 Døming(ar)