Feilur OK

MYLE2 10.2" iPad WiFi 128GB Silver

FYRR 4199
MYLE2 10.2" iPad WiFi 128GB Silver
Vørunummar: 218130

Availability: Á goymslu

Tag skridtet ind i næste generation med denne iPad 10,2" (2020). Takket være den nye kraftige A12 Bionic processor yder enheden bedre mange bærbare computere, og med den nye Apple Pencil kan du virkelig få noget fra hånden.

  • 10,2" Retina-skærm
  • A12 Bionic-processor, Touch-ID
  • Smart keyboard-støtte
Lýsing

Smálutir

Med den nye iPad 10,2" (2020) kan du frembringe fremragende digital kunst, tage noter og arbejde på projekter med masser af processorkraft, hvilket hurtigt gør denne iPad til din favoritenhed. Med det splinternye iPadOS14 er denne iPad mere intuitiv at bruge end nogensinde før.

Masser af kraft
iPad’en er forsynet med Apple A12 Bionic-processoren, som sagtens kan håndtere komplekse opgaver uden problemer. Den er forsynet med Neural Engine-netværk, som åbner for kraftige funktioner såsom smarte noter og meget mere.

Skarp Retina-skærm
10,2" Retina-skærmen er forsynet med mere end 3,5 millioner pixels, som leverer fremragende skarpe billeder, videoer og apps. Skærmen har en lysstyrke på 500 nits, hvilket giver mere levende og detaljerede farver. Skærmen er desuden udstyret med en fingeraftryksresistent belægning, så skærmen forbliver tydelig selv efter længere tids brug.

Apple Pencil (2. generation)
Med denne pen kan du tage noter til en præsentation, tegne, rette lektier eller lave illustrationer til dine forskellige projekter. Skærmen genkender pennens tryk og vinkel, hvilket sikrer, at du kan lave ekstremt præcise tegninger præcis som med et ægte skriveredskab. iPad’en er desuden udstyret med opdaterede versioner af iWork, Pages, Keynote, Numbers samt iBook Author-apps, som understøtter input fra Apple Pencil.

Hold forbindelsen
Denne iPad Air er udstyret med et wi-fi-ac-modul med en forbindelseshastighed, som gør det til en leg at streame videoer eller hente store mængder data. Med Bluetooth 4.2 kan du nemt forbinde din iPad til andre enheder og tilbehør.

Smart-tastaturstøtte
Forbedr din produktivitet og kreativitet ved at forbinde et Magic eller Smart-tastatur til enheden.

Dit fingeraftryk
iPad’en er udstyret med en fingeraftrykslæser på toppen af skærmen, så du nemt og effektivt kan logge ind.

iPadOS14
Det nye iPadOS14 styresystem udvider antallet af praktiske apps med den nye Scribble-app, som tillader dig at tage smarte noter, som du kan konvertere til tekst og poste i enhver tekstboks, og med Neural Engine-funktionen kan du nemt tegne former og figurer. Med den splinternye Home-skærm kan du pinne dine yndlings-widgets og få adgang til endnu flere apps. Med Multi-touch redigering kan du nemt arbejde med dokumenter via berøringer og gestik på skærmen.

Tag fantastiske billeder
Takket være 8 MP-kameraet på bagsiden kan du tage flotte og detaljerede billeder med levende farver. Kameraet er forsynet med en bagoplyst sensor med et objektiv bestående af 5 elementer, autofokus, HDR-fototilstand, billedstabilisering samt ansigts- og kropsgenkendelse. Du kan optage fremragende videoer i op til Full HD 1080p-opløsning og endda integrere ægte objekter i en digital virkelig takket være AR-apps (Augmented Reality). FaceTime-frontkameraet med Retina-blitz kan optage videoer i 720p-HD til online videosamtaler eller 1,2 MP-billeder med HDR-forbedring.

Passer godt i din taske
Med en tykkelse på 7,5 mm og en vægt på 490 g kan din iPad aflaste din ryg og dine skuldre i stedet for tunge bøger og notesbøger, og du sparer samtidig vægt og plads. Du kan desuden komfortabelt holde iPad’en med én hånd.

Flere egenskaber:
- Indbyggede stereohøjttalere, dobbeltmikrofon
- 3,5 mm mini-jackoutput
- 128 GB flashlagring
- 32,4 WHr batteri til op til 10 timers drift
- Lightning-fatning til opladning og kabelforbindelse

Inkluderet i pakken:
- iPad 10,2" (2020 model)
- Lightning-til-USB-C kabel
- USB-C strømadapter

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)