Feilur OK

MYFM2 10.9" iPad Air WiFi 64GB Space Gre

MYFM2 10.9" iPad Air WiFi 64GB Space Gre
Vørunummar: 218113

Availability: Á goymslu

Tag skridtet ind i næste generation med denne iPad Air (2020). Skærmen dækker hele forsiden, og den er forsynet med den kraftige A14 Bionic-processor samt det nye iPadOS14. Den er kompatibel med 2. generation af Apple Pencil, så du kan tage noter.

  • 10,9" Liquid Retina-skærm
  • A14 Bionic-processor
  • Apple Pencil, Magic Keyboard-støtte
Lýsing

Smálutir

Denne iPad Air (2020) er en kraftig enhed til læring, arbejde, underholdning og kreativitet. Takket være Apple Pencil og Magic Keyboard kan du forvandle enheden til en ægte kreativ arbejdshest, og med den store skærm har du masser af plads at udfolde dig på. Med Touch-ID i toppen af skærmen kan du hurtigt og sikkert logge ind på din konto.

Den nyeste teknologi
A14 Bionic-processoren leverer en 40% effektivitetsydelse i forhold til dens forgænger uden at gå på kompromis med batteritiden takket være 5nm chipstørrelsen, mens Neural Engine-funktionen med lethed håndterer både krævende apps og AR-miljøer. Uanset om du arbejder med at lave 3D-modeller, redigerer 4K-videoer eller designer komplekse projekter, kan denne iPad håndtere det hele.

Skarp Liquid Retina-skærm
10,9" Retina-skærmen er forsynet med mere end 3,5 millioner pixels, som leverer fremragende skarpe billeder, videoer og apps. Skærmen dækker hele forsiden, så du får mere ud af din enhed, og takket være True Tone-teknologien justerer den automatisk farve og lysstyrken, så de passer til det lysmiljø, du befinder dig i, så du får et mere naturligt skærmbillede. Skærmen har en høj lysstyrke og understøtter P3 farveprofil, som leverer mere levende farver. Skærmen er desuden udstyret med en fingeraftryksresistent belægning, så skærmen forbliver tydelig selv efter længere tids brug.

Apple Pencil (2. generation)
Med denne pen kan du tage noter til en præsentation, tegne, rette lektier eller lave illustrationer til dine forskellige projekter. Skærmen genkender pennens tryk og vinkel, hvilket sikrer, at du kan lave ekstremt præcise tegninger præcis som med et ægte skriveredskab. iPad’en er desuden udstyret med opdaterede versioner af iWork, Pages, Keynote, Numbers samt iBook Author-apps, som understøtter input fra Apple Pencil.

Dit fingeraftryk
iPad’en er udstyret med en fingeraftrykslæser på toppen af skærmen, så du nemt og effektivt kan logge ind.

iPadOS14
Det nye iPadOS14 styresystem udvider antallet af praktiske apps med den nye Scribble-app, som tillader dig at tage smarte noter, som du kan konvertere til tekst og poste i enhver tekstboks, og med Neural Engine-funktionen kan du nemt tegne former og figurer. Med den splinternye Home-skærm kan du pinne dine yndlings-widgets og få adgang til endnu flere apps. Med Multi-touch redigering kan du nemt arbejde med dokumenter via berøringer og gestik på skærmen.

Tag fantastiske billeder
Takket være 12 MP-kameraet på bagsiden kan du tage flotte og detaljerede billeder med levende farver. Kameraet er forsynet med en bagoplyst sensor med et objektiv bestående af 5 elementer, autofokus, billedstabilisering samt ansigts- og kropsgenkendelse. Du kan optage fremragende videoer i op til 4K-opløsning og endda integrere ægte objekter i en digital virkelig takket være AR-apps (Augmented Reality). FaceTime HD-frontkameraet med Retina-blitz kan optage videoer i 1080p-HD til online videosamtaler eller 7 MP-billeder.

Hold forbindelsen
Denne iPad Air er udstyret med et wi-fi-ax-modul med en forbindelseshastighed, som gør det til en leg at streame videoer eller hente store mængder data. Med Bluetooth 5.0 kan du nemt forbinde din iPad til andre enheder og tilbehør.

Smart tastaturstøtte
Forbedr din produktivitet og kreativitet ved at forbinde et Magic eller Smart-tastatur til enheden.

Passer godt i din taske
Med en tykkelse på 6,1 mm og en vægt på 458 g kan din iPad aflaste din ryg og dine skuldre i stedet for tunge bøger og notesbøger, og du sparer samtidig vægt og plads. Du kan desuden komfortabelt holde iPad’en med én hånd.

USB-C forbindelse
Denne iPad Air er udstyret med en USB-C forbindelse, som forbedrer opladnings- og overførselshastigheden.

Flere egenskaber:
- Indbyggede stereohøjttalere
- Op til 10 timers batteritid
- 64 GB flashlagringskapacitet
- USB-C forbindelse til opladning

Inkluderet i pakken:
- iPad Air 10,9" (2020 model)
- USB-strømadapter

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)