Feilur OK

MXNF2 Mac mini i3 3.6G/8/256

MXNF2 Mac mini i3 3.6G/8/256
Vørunummar: 161647

Availability: Á goymslu

Denne nye Mac mini 2020 leverer masser af kraft i en beskeden størrelse. Takket være den lave vægt og beskedne størrelse er den let at have med i tasken. Den er forsynet med en 8. gen. Intel processor og en hurtig SSD-lagring.

  • 8th gen. Intel® Core™ i3
  • 4x Thunderbolt 3, HDMI 2.0
  • 8 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
Lýsing

Smálutir

Denne Mac Mini 2020 kommer i det velkendte ikoniske design med en beskeden størrelse på 20 cm på tværs og en tykkelse på 3,6 cm, men leverer imponerende ydelse, så du kan køre krævende 3D-modelleringsprogrammer, avanceret billedredigering og HDR videobehandling. Du skal bare få ideerne – Mac Mini sørger for kraften til at virkeliggøre dem.

8. gen. ydelse
Denne bærbare computer er udstyret med en 8. gen. Intel Core i3 quad-core processor, der kan køre flere processer samtidigt uden forsinkelse eller ydelsestab. Når der er brug for mere kraft, kan computeren skifte til turbotilstand på op til 3,6 GHz for ekstra ydelse. Processoren følges af 8 GB DDR4 RAM og integreret Intel UHD Graphics 630.

Køling
Den forbedrede køling leverer dobbelt så stor luftgennemstrømning som den forrige Mac Mini, hvilket sikrer stabil ydelse selv ved høj belastning.

Sikkerheds
Den nye Mac Mini er udstyret med en T2 sikkerhedschip, som sørger for løbende filkryptering, sikker opstart af systemet, lettere betjening af harddisken.

Thunderbolt 3
Denne MacBook Air er udstyret med 4 vendbare Thunderbolt 3 porte med op til 40 Gbps transferhastighed, som fungerer som en multifunktionel linje mellem din MacBook Air og eksterne enheder. Portene understøtter DisplayPort videooutput, så du kan køre 1 ekstern skærm i 5K ved 60 Hz eller 2 eksterne DCI-skærme i 4K ved 60 Hz.

HDMI
HDMI-outputtet kan forbindes til et HD TV eller en projektor, så du kan vise billeder og videoer i op til 4K DCI 2160p UHD-opløsning på en stor skærm.

SSD-lagring
Computeren bruger en lynhurtig 256 GB PCIe SSD-lagring, der lader dig starte systemet eller åbne spil på få sekunder.

macOS Catalina styresystem
Den næste generation af macOS ‘Catalina’ er dedikeret til at gøre brugen af din MacBook Air 2020 mere intuitive og lade dig tage fuld kontrol med dens potentiale. Takket være dens mange små forbedringer i forhold til tidligere generationer tilfører ‘quality of life’-funktionerne flere praktiske ting til mac-økosystemet. For eksempel er Safari eller Notes, som mange bruger i dagligdagen blevet mærkbart forbedret, og Apple Music med Apple TV sikrer underholdningen, når du er færdig med dit arbejde.

Forbindelser:
- 2x USB 3.0 porte
- 4x Thunderbolt 3 porte
- HDMI 2.0
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- Gigabit Ethernet LAN-port
- 3,5 mm mini-lydjack
- AC-strømadapter (strømkabel inkluderet)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)