Feilur OK

MXDE2 iPad Pro 11 512 Gr

FYRR 10499
MXDE2 iPad Pro 11 512 Gr
Vørunummar: 161680

Availability: Á goymslu

Denne iPad Pro 11" er udstyret med en kant-til-kant Liquid Retina-skærm, som fungerer som dit personlige digitale kanvas og vindue til verden. Og med Apple A12Z Bionic-processoren bag skærmen, kan du næsten mærke kraften indeni.

  • Kant-til-kant Liquid Retina-skærm
  • 8-core A12Z Bionic-processor
  • Ansigtsgenkendelse, LiDAR-scanner
Lýsing

Smálutir

Med denne nye iPad Pro 11” kan du give dig i kast med selv de vildeste ideer og forvandle dem til virkelighed. Uanset om du er en spirende indretningsarkitekt, ingeniør eller arkitekt i et fremadstormende studie eller bare hobbyentusiast med en levende fantasi, er denne iPad Pros skærm din personlige kreative sandkasse.

Slankere og lettere
Den nye iPad skærer ned på vægt og størrelse, men går ikke på kompromis med ydelse. iPad Pro 11” har en tykkelse på kun 5,9 mm og vejer bare 471 gram, så den er let nok til at tage med på længere rejser. Og med kant-til-kant skærmen er der masser af digital plads at lege på.

Plads til alle
11” Liquid Retina-skærmen har flere end 5,6 millioner pixels til at imponere dig med fremragende billedkvalitet i billeder, videoer eller professionelle programmer. True Tone-teknologien justerer farve og lysstyrke i forhold til omgivelserne for at levere mere naturlige farver. Skærmen er udstyret med forbedret lysstyrke og understøtter P3 farveprofil, hvilket giver mere levende farver. Takket være anti-refleksbelægningen kan du uden problemer bruge din iPad Pro udenfor. Takket være 120 Hz billedfrekvensen og den forbedrede touchskærm understøtter skærmen betjening via gestik og giver mere præcis betjening med Apple Pencil.

Enestående processorydelse
Den nye iPad Pro er udstyret med en højtydende 8-core A12Z Bionic-processor med en M12 motion coprocessor og en 8-core grafikprocessor, så du kan blæse igennem selv krævende programmer. Uanset om du designer 3D-grafik, redigerer 4K-video eller arbejder på komplicerede projekter, er denne iPad Pro et effektivt værktøj.

Vær klar til at tage billeder
Takket være de nye dual 12 MP brede kamera og 10 MP ultrabrede kameraer kan du tage skarpe, levende billeder med et bredt synsfelt, så du får alle detaljerne med. Den ultrabrede sensor har en f/2.4 blændåbning med et bredt synsfelt på 120 grader, mens den brede sensor har en f/1.8 blændåbning. Kameraet er udstyret med et objektiv i 5 elementer med autofokus, optisk billedstabilisering, klar True Tone LED-blitz samt ansigts- og kropsgenkendelse. Optag flotte videoer i op til 4K UHD-opløsning, slow-motion klip i Full HD eller timelampse-videoer. Frontmakeraet med TrueDepth kan optage videoer i 1080p Full HD til videoopkald eller tage selfies i 7 MP.

LiDAR-scanner
Den særlige sensor på bagsiden leverer et helt nyt niveau af førende dybderegistrerende AR-kapacitet. På den måde kan du opbygge 3D-projicering af ethvert rum med en avanceret AR-algoritme (Auguemented Reality), så du præcist kan måle hvert enkelt objekt. Alternativt kan du optage portrætbilleder i endnu bedre kvalitet med bedre dybdeeffekt.

Ansigtsgenkendelse
Log på din iPad Pro og udfør betalinger med et enkelt blik. Takket være ansigtsgenkendelsesteknologien, som anvender en A12 Bionic neural motor, opbevares dine personlige informationer i krypteret form med maksimal sikkerhed. Teknologien tilpasser sig dit ansigt, som det forandrer sig med tiden. Funktionen virker dag og nat, uanset om du har make-up på eller du har groet et overskæg: 30 tusind usynlige prikker skaber et dybdekort over dit ansigt, som ikke kan misbruges. Du kan også bruge teknologien til at dele udtryksfulde og sjove animerede 3D animojier baseret på din stemme og ansigtsbevægelser.

iPadOS 13.4
Det nye iPadOS 13.4 leverer højere responsivitet, hurtigere åbning af programmer, smartere notifikationer og forbedret privatlivsfunktioner. Du kan let multitaske og arbejde alsidigt med flere programmer ad gangen på samme skærm. Du kan også indstille skærmen, så dine børn kan bruge den. Du kan bruge Forstyr Ikke-funktionen, skabe personlige Memojier med dine egne ansigtstræk og dele med dine venner via Group FaceTime videoopkald.

Mere udstyr til din iPad Pro (sælges separat):
- Magic Keyboard Folio giver en mere naturlig tasteoplevelse og er udstyret med en førende præcis trackpad.
- Den nye Apple Pencil hæfter magnetisk fast på siden af iPad Pro, oplader trådløst, og behøver ikke parring med iPad’en. Pennen anvender simpel dobbelttap-gestik for at ændre tilstand eller skifte mellem tegne- og slettetilstand

Flere funktioner:
- Lynhurtigt wi-fi 6-ax, Bluetooth 5.0
- 4x side højttalere i stereoopsætning
- 5-dobbelte studiekvalitet mikrofon
- True Tone-blitz til præcise hudfarver
- 512 GB flash-lagring
- Batteri med op til 10 timers brug
- GPS og GLONASS geolokalisering

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)