Feilur OK

MVVJ2 MBPro TB 16 2.6/16/512 Gr

FYRR 21499
MVVJ2 MBPro TB 16 2.6/16/512 Gr
Vørunummar: 81231

Availability: Á goymslu

MacBook Pro 16 klarer jobbet hurtigt og effektivt med en kraftfuld 6-core Intel Core processor og Radeon Pro grafik. Den har et præcist Magic keyboard for en smidig tasteoplevelse, opgraderede højttalere og mikrofoner i studiekvalitet.

  • Intel® Core™ i7 hexa-core, 2,6 GHz
  • 16" Retina skærm med True Tone
  • 16 GB RAM, Radeon Pro 5300M GPU
Lýsing

Smálutir

MacBook Pro 16 har en større 16” skærm med højere opløsning med samme fodaftryk som den forudgående 15” generation, så du har mere dedikeret plads til dit arbejde. Computeren har stadig det ikoniske aluminiumskabinet. Den har også en større heatsink for forbredret temperaturstyring, hvilket giver hurtigere,smidigere og uforsinket drift.

Design og batterilevetid
Mindre end 1,62 cm tynd og kun 2,0 kg. MacBook Pro er designet til brug på farten. Trods de beskedne dimensioner og den lave vægt går den ikke på kompromis med ydelsen, og computeren har et 100 Wh batteri der tilbyder op til 11 timers batteritid og 30 dage i standbytid.

Touch Bar
Touch Bar panelet erstatter traditionelle funktionstaster og giver mere funktionalitet. OLED farvepanelet er touch-følsomt og justeres til programmerne samt de apps og medier, du bruger. Hav alle relevante funktioner, kommandoer og kontrolfunktioner klar. Smarte genveje, tekstforslag og praktiske redskaber gør dit arbejde mere effektivt.

9. gen. Core i7
Med 9. generation hexa core Intel Core i7 processoren er denne MacBook Pro klar til aktiv multitasking, eksempelvis streaming af live video med kraftfuld post-processing i baggrunden. Får du brug for hurtigere ydelse kan computeren skifte til højfrekvens 4,5 GHz turbotilstand. Processoren følges af 16 GB DDR4 RAM.

Grafik
Med dedikeret Radeon Pro 5300M med 4 GB GDDR6 hukommelse kan du designe komplekse 3D scener eller nyde actionfyldte spil med højt detaljeniveau. Til mindre krævende opgaver skifter MacBook Pro automatisk til den strømbesparende Intel UHD Graphics 630.

Skærm
16” Retina skærmen har et klart IPS panel med næsten 6 millioner pixels – umærkelige for øjet. Med 500 nits lydstyrke og bredere P3 farvevidde leverer skærmen fremragende farvegengivelse og imponerende resultater, godt for eks. fotografer, designere og grafikere. True Tone balancen justerer farvetonen på skærmen efter det omgivende lys, så dine øjne ikke belastes unødigt.

Lyd
Fyld rummet med lyd fra det kraftfulde 6-højttaler system, der har dual force-dæmpende woofer, som reducerer intern vibration for at levere dybere toner og klarere høje toner for en fremragende lydoplevelse.

Keyboard og trackpad
Det innovative Apple Magic keyboard har bagoplyste taster med switches i saksestil for konsekvent, stille og pålidelig respons samt en dedikeret ESC knap for hurtigere navigation. Force Touch trackpaden understøtter touch-følsomme handlinger, fast-forward, multi-touch og Force-click.

Touch ID
En Touch ID sensor er integreret i tænd-knappen ved siden af Touch Bar panelet. Sensoren genkender dit fingeraftryk og lader dig låse op for din MacBook. Du kan også bruge Touch ID til at foretage betalinger med Apple Pay. Sensoren bruger forbedret T2 sikkerhedschip for robust og hurtig kryptering, en sikker boot-proces, smidigere SSD-lagerstyring og bredere Siri stemmekontrolfunktioner.

Styresystem
macOS Catalina forbedrer din oplevelse. Nyd smidig integration af alle dine iDevices, brug den praktiske Siri stemmeassistent, synkronisér dine filer i iCloud og dyk ned i next-gen multimedier med understøttelse af 4K video decoding og streaming. Det er intuitivt, automatiseret, komfortabelt og sikkert.

Thunderbolt
MacBook Pro har 4 vendbare Thunderbolt 3-porte med op til 40 Gbps overføringshastighed og fungerer som multifunktionel linje mellem MacBook og eksterne enheder. Porten understøtter DisplayPort video output til 2 eksterne 6K skærme ved 60 Hz eller 4 eksterne 4K DCI skærme ved 60 Hz.

Andre funktioner
- 512 GB PCIe SSD lagring
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- 720p FaceTime HD kamera
- 3-dobbelte mikrofoner med højt signal-til-støj forhold
- 3,5 mm mini-jack output
- Lyssensor
- Inkluderer 96 W USB-C strømkabel og USB-C opladerkabel (2 m)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)