Feilur OK

MVH52 Macbook Air i5/8/512 Go

FYRR 11999
MVH52 Macbook Air i5/8/512 Go
Vørunummar: 161648

Availability: Á goymslu

Vær produktiv og kreativ hvor end, du er med denne nye MacBook Air 2020. Takket være en let konstruktion med en Retina-skærm og en 10. generations Intel Core processor kan du få mere fra hånden i dagligdagen.

  • 10th gen. Intel® Core™ i5
  • 13,3" True Tone Retina-skærm
  • 8 GB RAM, 512 GB SSD
Lýsing

Smálutir

Den nye MacBook Air 2020 er en let og stilfuld følgesvend i dagligdagen med alt det, du skal bruge. Den vejer lige under 1,3 kg, men er alligevel fyldt med kraftige komponenter, som leverer forbedret ydelse og funktioner i forhold til tidligere versioner med en kun lidt større ramme.

Ramme
Rammen er fremstillet af en hård, men let aluminiumlegering, som giver MacBook’en en tykkelse på kun 1,61 cm og en vægt på 1,29 kg, så den passer let i din taske og er nem at have med på farten.

10. gen. ydelse
Denne bærbare computer er udstyret med en 10. gen. Intel Core i5 dual core processor, der kan køre flere processer samtidigt uden forsinkelse eller ydelsestab. Når der er brug for mere kraft, kan computeren skifte til turbotilstand for ekstra ydelse. Processoren følges af 8 GB LPDDR4X RAM og integreret Intel UHD Graphics.

Retina-skærm
13,3” Retina-skærmen er udstyret med et skarpt IPS-panel med 4 millioner individuelle pixels, hvilket ikke kan ses med det blotte øje. Med en højere kontrast og et bredere farvespektrum leverer skærmen fremragende farverendering og imponerende resultater til professionelle fotografer, grafiske designere og andre kreative. True Tone-teknologien tilpasser skærmens hvide balance til omgivelserne, så du får en oplevelse af at læse ligesom på almindeligt papir. De supertynde rammer sikrer, at du ikke bliver forstyrret, når du arbejder.

Tastatur og trackpad
Det bagbelyste tastatur er designet til at levere konsistent og pålidelig respons med hver taste. Den forstørrede Force Touch-trackpad understøtter berøringssensitive handlinger, fast-forward, multi-touch og Force-click.

Fingeraftrykslæser
Skærmen er forsynet med en integreret fingeraftrykslæser i øverste højre hjørne af tastaturet. Sensoren genkender dit fingeraftryk og lader dig låse din computer sikkert op. Du kan også bruge fingeraftrykslæseren til at foretage betalinger via Apple Pay. Sensoren anvender den forbedrede T2-sikkerhedschip til at levere robust og løbende filkryptering, sikker opstart af systemet, lettere betjening af harddisken og flere betjeningsmuligheder med stemmeassistenten Siri.

Thunderbolt 3
Denne MacBook Air er udstyret med 2 vendbare Thunderbolt 3 porte med op til 40 Gbps transferhastighed, som fungerer som en multifunktionel linje mellem din MacBook Air og eksterne enheder. Portene understøtter DisplayPort videooutput, så du kan køre 1 ekstern skærm i 5K ved 60 Hz eller 2 eksterne DCI-skærme i 4K ved 60 Hz.

macOS Catalina styresystem
Den næste generation af macOS ‘Catalina’ er dedikeret til at gøre brugen af din MacBook Air 2020 mere intuitive og lade dig tage fuld kontrol med dens potentiale. Takket være dens mange små forbedringer i forhold til tidligere generationer tilfører ‘quality of life’-funktionerne flere praktiske ting til mac-økosystemet. For eksempel er Safari eller Notes, som mange bruger i dagligdagen blevet mærkbart forbedret, og Apple Music med Apple TV sikrer underholdningen, når du er færdig med dit arbejde.

Flere egenskaber:
- 512 GB PCie SSD-lagring
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Bluetooth 5
- 720p FaceTime HD-kamera
- Op til 12 timers aktiv batteritid, op til 30 dage i standby-tilstand
- Stereohøjttalere, 3-dobbelt mikrofon
- 3,5 mm mini-jack output
- Lyssensor
- Inklusive 30 Watt USB-C strømkabel og USB-C opladerkabel (2 m)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)