Feilur OK

MVFM2 Macbook Air 1.6/8/128 Go

FYRR PRÍSUR 10599
MVFM2 Macbook Air 1.6/8/128 Go
Vørunummar: 46666

Availability: Á goymslu

Lettere, slankere og mere kraftfuld. Den nye MacBook Air har et ultratransportabelt aluminiumskabinet med en skarp, farverig Retina-skærm og drives af en 8. gen. Intel Core processor – klar til at gøre dit liv lettere.

  • 8. gen. Intel® Core™ i5
  • 13,3" True Tone Retina skærm
  • 8 GB RAM, 128 GB SSD
Lýsing

Smálutir

 

MacBook Air 2019 13,3" 128 GB (guld)MacBook Air 2019 13,3" 128 GB (guld)MacBook Air 2019 13,3" 128 GB (guld)
 

Med den nye MacBook Air 2019 får du den computerydelse, du har brug for. Den er lige så transportabel, som man kan forvente, men tilbyder mere ydelse, mere sikkerhed og flere skærmdetaljer. Du får mere af næsten alt – undtagen vægt og fylde.

Kabinet
Kabinettet på den nye MacBook Air er udført i en hårdfør aluminiumslegering, og det er kun 1,56 cm tyndt og vejer kun 1,25 kg. Den passer let i din rejsetaske eller rygsæk og er lettere at bære rundt.

8. gen. ydelse
Denne MacBook Air drives af en 8. generation dual core Intel Core i5 processor og kan køre flere processer samtidigt uden forsinkelse eller hastighedstab. Når mere kraft er nødvendig, kan processoren skiftes til turbotilstand for et ekstra ydelsesboost. Processoren følges af 8 GB hurtige LPDDR3 RAM og integreret Intel UHD Graphics 617.

Retina-skærm
13,3” Retina-skærmen har et skarpt IPS-panel med over 4 millioner individuelle pixels – umærkelige for det menneskelige øje. Med højere kontrastforhold og bredere farveradius leverer skærmen fremragende farvegengivelse for fotografer, designere og grafikere. True Tone skærmteknologien juster hvidbalancen efter omgivelserne og belysningen, så du kan læse så naturligt som på fysisk papir. Og de superslanke skærmrammer er mindre distraherende og reducerer samtidigt det fysiske omfang.

Tastatur og trackpad
Tastaturet har bagoplyste taster med forbedret sommerfuglemekanisme for konsekvent og pålidelig respons på hver tastning. Den større Force Touch trackpad understøtter touch-sensitive handlinger, spolinger, multi-touch handlinger og Force-klik.

Touch ID
En Touch ID sensor er integreret i det øverste højre hjørne af tastaturet. Sensoren genkender dine fingeraftryk og giver dig mulighed for at låse din MacBook sikkert op. Du kan også bruge Touch ID til at betale med Apple Pay. Sensoren bruger en forbedret T2 sikkerhedschip til robust filkryptering på farten, en sikker startproces, smidigere SSD-lagerstyring og flere Siri stemmekontrolfunktioner.

Thunderbolt
MacBook Air har 2 vendbare Thunderbolt 3 porte med op til 40 Gbps overførselshastighed, der fungerer som multifunktionel linje mellem MacBook og eksterne enheder. Porten understøtter DisplayPort video-output, der kan køre en ekstern 5K skærm ved 60 Hz eller 2 eksterne 4K DCI skærme ved 60 Hz.

Styresystem
Det innovative macOS Mojave styresystem yder dybere og mere kraftfulde funktioner, så du kan være endnu mere effektiv. Skift til Dark Mode for mere komfortabel brug i omgivelser med lav belysning, organisér dine filer med Stacks, tag dynamiske screenshots eller se billeder fra din iPhone på din Mac øjeblikkeligt. Du kan også foretage FaceTime videoopkald med op til 32 deltagere, læse nyheder eller se aktieopdateringer i nye, indbyggede apps.

Flere funktioner
- 128 GB PCie SSD-lagring
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Bluetooth 4.2
- 720p FaceTime HD kamera
- Op til 12 timers batterilevetid, op til 30 dage i standby-tilstand
- Stereohøjttalere, tredobbelte mikrofoner
- 3,5 mm mini-jack output
- Sensor for omgivende lys
- Inkluderer 30 W USB-C strømkabel og USB-C opladerkabel (2 m)

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
190199129207
Dømingar
0 Døming(ar)