Feilur OK

MUUQ2 iPad Air 256 Gr

MUUQ2 iPad Air 256 Gr
Vørunummar: 25879

Availability: Á goymslu

Mere kraft i et design, du kender. Den nye iPad Air har en forbedret 10.5” Retina skærm med True Tone farveunderstøttelse, Apple Pencil genkendelse og bruger en avanceret A12 Bionic processor – klar til at forvandle dine idéer til kunst og design.

  • 10.5" Retina-skærm med True Tone
  • A12 Bionic processor, Touch ID
  • Apple Pencil understøttelse
Lýsing

Smálutir

Din kreativitet udtrykt i livagtige farver og med kraften til at bakke den op. Den nye iPad Air har en større 10.5” Retina skærm, den kraftfulde A12 Bionic processor og understøttelse af Apple Pencil-genkendelse. Så du kan nedbryde barrieren mellem fantasi og virkelighed.

Passer let i tasken
Med kun 6,1 mm tykkelse og med en vægt på kun 456 gram kan iPad Air erstatte tunge bøger og notesblokke og spare plads og vægt. Desuden kan den holdes komfortabelt med 1 hånd.

Skarp Retina-skærm
10.5” Retina-skærmen har mere end 3,5 millioner pixels, så du kan nyde flot visuelt indhold i billeder, videoer og apps. True Tone teknologien justerer farverne og lysstyrken til det omgivende lys for at gøre billedet mere naturligt. Skærmen har øget lysstyrke og understøtter P3 farveprofil for levende farver. Den fingeraftryksafvisende belægning sikrer fantastisk klarhed, selv når du bruger iPad Air i lang tid.

Apple Pencil understøttelse
Fra undervisningsnoter og designsketches over kommentarer på en præsentation til gennemgang af lektier eller illustrationer til din egen digitale bog - Apple Pencil understøttelsen sætter din kreativitet fri. Skærmen genkender tilt og tryk, så du kan skabe ekstremt præcise tegninger og skitser, præcis som med rigtige skriveredskaber. De opdaterede iWork, Pages, Keynote, Numbers og iBook Author apps understøtter nu Apple Pencil input.

Førende teknologi
Denne iPad Air er udstyret med en højt ydende A12 Bionic chip med M12 motion co-processor og Neural Engine-enhed, så den let kan flyve igennem selv krævende apps og Augmented Reality-miljøer. Uanset om du vil modellere 3D-genstande, redigere 4K-video eller designe detaljerede projekter kan du blive overbevist af iPad Airs kraft.

Forbundet til verden
Hold kontakten til en verden af online viden. iPad Air har et dual wi-fi-ac modul for forbindelseshastigheder, der gør det let at streame videoer eller at downloade store mængder indhold. Og med Bluetooth 5.0 kan du let parre din iPad med andre enheder og andet tilbehør.

Dit touch
Denne iPad understøtter Touch ID med fingeraftrykssensoren integreret i Home-knappen, så sikkerheden er i top.

Se det for at tro det
Med 8 MP bagkameraet kan du tage skarpe, levende og farverige billeder. Kameraet har en bagoplyst sensor med en 5-elements linse, autofokus, billedstabilisering og krops- og ansigtsgenkendelse. Optag flotte videoer i op til Full HD 1080p opløsning og integrér elementer fra verden omkring dig i den digitale virkelighed gennem AR-apps (Augmented Reality). FaceTime-frontkameraet med Retina-flash tilbyder 720p HD videoer for online videoopkald eller 1,2 MP billeder.

iOS 12
Med hurtigere responstid, hurtigere opstart af apps samt smartere notifikations- og privatlivsindstillinger er iOS 12 endnu mere personligt og sikkert. Indstil skærmtid for ungerne, brug Do Not Disturb-funktioner for stille alenetid, skab personlige Memojis med dine egne ansigtsudtryk og del dine oplevelser med mange venner med Group FaceTime videoopkald.

Flere funktioner
- Indbyggede stereohøjttalere
- 3,5 mm mini-jack output
- Op til 10 timers batteritid
- Lightning connector til opladning

Inkluderet i pakken
- iPad Air 10.5” (2019 model)
- Lightning-til-USB kabel
- USB strømadapter

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
190199079243
Dømingar
0 Døming(ar)