Feilur OK

MUQW2 iPad mini 5 64 Gr

MUQW2 iPad mini 5 64 Gr
Vørunummar: 25841

Availability: Á goymslu

iPad mini tilbyder fremragende præstation i en kompakt, let størrelse, som nemt kan holdes med én hånd. Den forbedrede Retina skærm benytter True Tone teknologi til præcis farvevisning og tilpasser sig til lysforholdene.


 

  • 7.9" Retina skærm med True Tone
  • A12 Bionic processor, Touch ID
  • Apple Pencil understøttelse
Lýsing

Smálutir

Ultra-transportabel og stilfuld som altid. iPad mini leverer en forbedret præstation uden kompromis. Smidig multitasking, lag-fri gaming, og betagende augmenteret reality er muligt med A12 Bionic chippen med en Neural Engine, der løfter din brugeroplevelse og gør det til en fornøjelse at benytte iPad mini. Den berømte Retina skærm er tilbage, men med True Tone forbedringen, der tilpasser farverepræsentationen baseret på lysforholdene.

Kompakt og elegant
iPad mini er kun 6,1 mm tyk og vejer kun 301 g. Denne stilfulde, kraftfulde tablet gemmer på en robust aluminiumskrop og oleofobisk fingeraftryksresistent belægning.

Klar visning
Aldrig har fotografier og videoer været så skarpe, ægte og detaljerede. Få en krystalklar visning på 7.9" Retina skærmen med 2048 x 1536 opløsning og True Tone teknologi med nøjagtige farver.

Processor
iPad mini er udstyret med den højt ydende A12 Bionic chip med M12 motion coprocessor og en Neural Engine enhed, så du nemt kan blæse igennem krævende apps og augmenterede reality miljøer. Uanset om du har brug for at lave 3D objekter, redigere 4K video eller designe indviklede projektet, vil den imponere dig.

Dit touch
Denne iPad understøtter Touch ID med fingeraftrykssensoren integreret i Home-knappen, så sikkerheden er i top. Lås op for din enhed, bekræft handlinger eller godkend onlinebetalinger med dit unikke fingeraftryk.

Hurtig forbindelse
Denne iPad mini er udstyret med et dual band wi-fi-ac modul som gør streaming af film eller downloading af store filer let som en leg. Og med Bluetooth 5.0 kan du nemt parre din iPad mini med andre enheder og tilbehør.

Fang øjeblikket
Det forbedrede 8 MP iSight kamera med Full HD 1080p video, autofokus, ansigtsgenkendelse, bagsidebelysning og fem-elementlinsen gør det let som en leg at fange de vigtige øjeblikke i dit liv. FaceTime HD-kameraet vil understøtte dine videoopkald med Full 1080p videoopløsning og 7 MP billedopløsning.

Apple Pencil understøttelse
Fra undervisningsnoter og designsketches over kommentarer på en præsentation til gennemgang af lektier eller illustrationer til din egen digitale bog - Apple Pencil understøttelsen sætter din kreativitet fri. Skærmen genkender tilt og tryk, så du kan skabe ekstremt præcise tegninger og skitser, præcis som med rigtige skriveredskaber. De opdaterede iWork, Pages, Keynote, Numbers og iBook Author apps understøtter nu Apple Pencil input.

iOS 12
Med hurtigere responstid, hurtigere opstart af apps samt smartere notifikations- og privatlivsindstillinger er iOS 12 endnu mere personligt og sikkert. Indstil skærmtid for ungerne, brug Do Not Disturb-funktioner for stille alenetid, skab personlige Memojis med dine egne ansigtsudtryk og del dine oplevelser med mange venner med Group FaceTime videoopkald.

Inkluderet i pakken:
- iPad mini (2019 model)
- Lightning til USB-kabel
- USB strømadapter

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
190199062214
Dømingar
0 Døming(ar)