Feilur OK

iPhone 12 mini 64GB Purple

iPhone 12 mini 64GB Purple
Vørunummar: 313218

Availability: Á goymslu

Nyd fantastiske funktioner i den lille iPhone 12 mini - 5G smartphone 64 GB. Enheden har et 12 Mpx Dual-kamera, en A14 Bionic-chip og en Super Retina XDR OLED-skærm. Desuden har den magnetisk opladning, TrueDepth frontkamera og iOS 14.

  • 5,4” Super Retina XDR-skærm
  • A14 Bionic CPU med 5G støtte
  • 12MP Dual-kamerasystem
Lýsing

Smálutir

Denne iPhone 12 mini kommer med store innovationer i en lille krop. Enheden er udstyret med en A14 Bionic-chip, der gør, at du kan spille sjove spil og nyde dem på telefonens 5,4” Super Retina XDR-skærm. Yderligere har denne iPhone et 12 Mpx Dual-kamerasystem, Night-tilstand til videoer og billeder i mørke og et TrueDepth-kamera til selfies.

Design
Denne iPhone 12 mini har et smart design med skarpe kanter og flotte farver. For at sikre en slidstærk touch-skærm har Apple samarbejdet med Corning for at udvikle en revolutionær glasteknologi. Resultatet er Ceramic Shield, som inkorporerer nanokeramiske krystaller i glas. Processen har vist sig at være 4x bedre for skærmen ved tab af iPhonen sammenlignet med iPhone 11 serien. Enheden har desuden en IP68 rating, som betyder, at den er resistent overfor væskespilde og kan holde vejret i 30 minutter under 2 meters dybde.

Skærm
Super Retina XDR OLED-skærmen strækker sig fra ende til ende og giver plads til mere skærmindhold, samtidig med at iPhonen er nem at styre med en hånd. Skærmens 2340× 1080 opløsning med 476 ppi leverer klare detaljer, suveræn lysstyrke og True Tone-teknologi for præcise farver.

Processor
A14 Bionic-chippen giver 40% mere strøm uden at gå på kompromis med batterilivet på grund af dens 5nm størrelse. Neural Engine-enheden klarer nemt krævende apps og reality-miljøer.

Dual-kamerasystem med Ultra Wide
Denne iPhone 12 mini har et fantastisk dual-kamerasystem med et Ultra Wide kamera, som du kan tage billeder og 4K videoer med. Kameraet har en funktion, der kan skyde uden for rammen, som er god til billeder af landskaber, grupper og andre store motiver. Enhedens andet 12 Mpx wide-angle kamera tager smukke billeder selv med sløje lysbetingelser med iPhones nye Night-tilstand. Portræt-tilstand med 6 effekter og Depth Control giver et mere naturligt look og indeholder lysbetjening for bedre resultater.

QuickTake
Denne smarte funktion sørger for, at du ikke misser noget. Med iPhone 12 mini kan du optage videoer i fototilstand ved at holde slukkeknappen nede.

TrueDepth kamera
Enhedens TrueDepth 12 Mpx frontkamera tager imponerende selfies og gode gruppebilleder fulde af farver. Du kan endda tage et slofie – et slow motion selfie i høj kvalitet.

Næste-generations Smart HDR
Tag skarpe og detaljerede billeder med Smart HDR 3, som altid maksimerer potentialet af et foto, justerer lysstyrken og farvebalancen. I alle lysbetingelser kan du få flotte billeder og videoer.

iOS 14
iPhone 12 mini har en endnu bedre version af iOS 14. Apps er overskueligt organiseret via et automatisk genereret bibliotek, og du kan have widgets på hjemmeskærmen for nemmere adgang. Indgående opkald er kompakte og fylder ikke længere hele skærmen. Beskeder er også forbedret, og du kan svare via tråde, som bringer helt nye funktioner til den hyldede Memoji.

Flere funktioner:
-64 GB intern lagerplads
- Dual SIM aktiveret med fysisk Nano SIM og virtuelt eSIM
- Bedre sikret Face ID
- IP68 vurdering – kan holde til 30 minutter under 2 meters vand
- Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0 og one-touch NFC-parring
- Opladning via Lightning-to-USB-C kabel (inkluderet) eller magnetisk oplader (ikke inkluderet)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)