Feilur OK

MIELE OVEN 76L A+ MP PYROLYTIC

FYRR 22999
MIELE OVEN 76L A+ MP PYROLYTIC
Vørunummar: H6560BP

Availability: Á goymslu

Indbygningsovn fra Miele med stor kapacitet og et bredt udvalg af funktioner. Energiklasse A+.

  • TFT-tekstdisplay med touch-betjening
  • Pyrolyse og Klima-program
  • Stegetermometer og autoprogram
Lýsing

Smálutir

Miele H 6560 BP er en indbygningsovn med stor kapacitet, som har 5 pladestativer, så du kan tilberede måltider til selv større familier.

Programmer: Denne Miele ovn har 11 funktioner til madlavning inklusiv justerbar start, varighed og sluttid, som alle kan reguleres. Herudover er der blandt andet pizzafunktion, hot air, grill og optøning.

Moisture Plus: Moisture Plus-funktionen giver perfekte fugtighedsbetingelser til at lave fantastiske retter.

Pyrolytisk selvrens: Under den pyrolytiske selvrens opvarmes ovnen til cirka 480°C. Ved denne høje temperatur bliver alt overskydende mad i oven hurtigt reduceret til et tyndt lag aske, som nemt kan fjernes med en fugtig klud.

CleanSteel: CleanSteel apparater fra Miele modstår mærker og fingeraftryk, så køkkenet altid ser godt ud og kræver minimal rengøring.

Andre funktioner: Den hurtige hastighed på opvarmning gør, at du kan nå op til 200°C på bare 6 minutter. Interiøret og bakkerne er en del af Miele s patenteret PerfectClean system, som gør rengøringen meget nemmere.

Sikkerhed: Lav overflade temperatur, 4 lag glas i ovnfunktionerne og børnelås på både låge og funktioner gør denne ovn til et sikkert valg for børnefamiler.

Miele design: Ovnen er designet i matchende stil med andre Miele produkter i Miele ContourLiner serien for at skabe en stilfuld harmoni i dit køkken.

Energiklasse: Ovnen har energiklasse A+.

Inkluderet:
- 1 bageplade
- 1 perforet bageplade
- 1 multibakke
- 1 kombibakke

Downloads

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)