Feilur OK

MIELE ESPRESSO MACHINE BLACK

MIELE ESPRESSO MACHINE BLACK
Vørunummar: CM5400BLACK

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

7.499
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Nyd den fantastiske smag og aroma fra din yndlingskaffe takket være den pålidelige og fuldautomatiske Miele espressomaskine CM5400, der har integreret kaffekværn, to brugerprofiler og OneTouch for Two funktion.
  • OneTouch for Two funktion
  • TFT-skærm, 2 brugerprofiler
  • Integreret stålkværn
Lýsing

Smálutir

Miele espressomaskinen CM5400 er et oplagt valg for enhver kaffeelsker takket være det stilrene design, intelligente aromatiske system, den intuitive TFT-skærm, varmvandsfunktion, to brugerprofiler og syv forskellige kaffemuligheder.

Design: Det stilfulde sorte design er kombineret med en moderne TFT-skærm for at skabe et ekstraordinært udseende, der tilføjer stil til ethvert køkken.

Bønne-til-kop maskine: Denne fuldautomatiske espressomaskine er et oplagt valg til dig, hvis du elsker at prøve nye og forskellige kaffebønner, men ikke ønsker eller har tid til at gennemgå hele kaffeprocessen selv. Alt du behøver at gøre, er blot at vælge dine ønskede, ristede og aromatiske bønner, komme dem i kaffebønnebeholderen og fylde vandtanken for blot at være et tryk væk fra en velsmagende kop kaffe. Dog har du naturligvis masser af muligheder for at tilpasse din kaffe til lige præcis din smag. Du kan eksempelvis tilføje lækkert cremet mælkeskum for at skabe den perfekte cappuccino eller cafe latte.

Syv kaffemuligheder: Kaffebønnebeholderen kan holde op til 200 g af din yndlingskaffe, og den lukker tæt og holder på aromaen. Du kan vælge mellem syv forskellige typer kaffe, så du er sikker på, at der er en lige præcis til dig. Og den integrerede kaffekværn i stål vil tjene dig trofast i mange år.

Aromatisk system: Takket være det intelligente aromatiske system vil du være i stand til at nyde en intens kaffearoma i hver kop.

Brugerprofiler: Med to brugerprofiler kan espressomaskinen lave jeres kaffe på få sekunder, da den ved, hvad I bedst kan lide.

Intuitiv og nem brug: TFT-skærmen og touch-betjeningen gør brugen af espressomaskinen meget let og intuitiv.

OneTouch for Two: Tag dig en fortjent kaffepause med din partner, en ven eller kollega og nyd en kop kaffe sammen, da Miele espressomaskinen kan lave to kopper kaffe på samme tid med blot et enkelt tryk.

Eco mode: Ved brug af Eco mode varmer maskinen kun vandet op, når du brygger en kop kaffe.

Nem rengøring: CM5400 har automatisk rensning, så ingen rester af sur mælk vil ødelægge din kaffe. Visse dele af espressomaskinen kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Miele-kvalitet: Miele brandet er en garant for kvalitet. Espressomaskinen er lavet i kvalitetsmaterialer og testet til at holde til 25.000 brygninger – hvilket svarer til 20 års brug.

Inkluderet:
- Afkalkningstabletter
- Rengøringstabletter
- Kaffeske
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Kaffemaskine
Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
Miele CM5400BLACK
Supplier ID (article number)
CM5400BLACK
Almenn nágreining
Longd á kápli (cm)
120
Weight (kg)
10
Width (cm)
24
Farve
Sort
Display
Ja
Funkur
Reinsiindikatorur
Ja
Kálkindikator
Ja
Tøkniskar nágreiningar
Koppastøða kann stillast
Ja
Túturin kann stillast
Ja
Sjálvvirkandi mjólkafunku
Ja
Reinsiforrit
Ja
Kontrollslag
Touch
Skúmgeneratorur
Ja
Heittvatns funku
Ja
Innbygd kaffikvørn
Ja
Minnis funka
Ja
Plasering av vatnbeholdara
Side
Undanupphiting av koppi
Ja
Fyrireikað til te og heita sjokulátu (tøppar)
Nej
Fyrireikað við nýggjari mjólk (tøppar)
Ja
Flytbarur vatnbeholdari
Ja
Sjálvstøðugt ílat til kaffi
Ja
Nøgd bønuílat (gramm)
200
Kapasitetur (ltr)
1.3
Tal av slíp innstillingum
5
Dysutrykk
15
Watt
1500
Operation
34297
EAN-koda
EAN-koda
4002515938317
Dømingar
0 Døming(ar)