Feilur OK

MIELE DRYER HEATPUMP 9KG.A+++

MIELE DRYER HEATPUMP 9KG.A+++
Vørunummar: TMV843WP

Availability: Á goymslu

T1 varmepumpetørretumbler - Allrounderen fra Miele til store krav.
Lýsing

Smálutir

Kapaciteten på 9 kg tøj gør tørretumbleren TMV843WP fra Miele velegnet til husstanden på 5+ personer. Med udskudt start kan du indstille maskinen til at starte, når det passer dig. På den måde kan du indstille tørretumbleren til, at du er hjemme til at tømme den, så tøjet ikke krøller.

Med den indbyggede dampfunktion slipper du for at hive krøllet tøj ud af tørretumbleren. Funktionen udglatter nemlig dit tøj under tørringen.

En af fordelene ved denne tørretumbler er det beskedne lydniveau på 62 dB. Med A+++ er du sikret et yderst lavt energiforbrug under tørringen af dit tøj. 

Ønsker du at placere tørretumbleren i en vaskesøjle oven på din vaskemaskine, er det vigtigt at tjekke, at bredde og dybde passer nogenlunde sammen på de to maskiner. Bredden på tørretumbleren her er 596 mm. Tørretumblerens dybde er 643 mm.

EcoDry-teknologi

Mieles EcoDry-teknologi garanterer et konstant lavt energiforbrug og korte tørretider. Grundet det effektive samspil mellem Mieles filtersystem og det vedligeholdelsesfri varmelegeme har fnug ikke en chance for at tilstoppe varmelegemet og på den måde hele tiden reducere ydeevnen på ubestemt tid. Mieles varmepumpetørretumbler arbejder hele tiden økonomisk med EcoDry, gennem hele apparatets levetid.

Vedligeholdelsesfrit varmelegeme

I varmepumpetumblerne fra Miele beskyttes varmeveksleren af et effektivt filtersystem og skal ikke rengøres. Herved sikrer man, at energiforbruget forbliver lavt i hele produktets levetid.

Energimærkning

Så miljøvenlig kan en tørretumbler være: Mieles varmepumpetørretumblere opnår med lethed energiklasse A+. Tørretumblere med den yderst effektive Miele ProfiEco-motor er endnu mere økonomiske og ligger i energiklasse A++ eller sågar A+++. Det er økonomisk og betyder for dig, at du med god samvittighed kan tørre vasketøj i tørretumbler.

Fnugfilter

Med det intelligente fnugfilter er du endelig fri for irriterende fnug. Samtidig er fnugfiltret meget praktisk: Hvis teksten Rensning af luftveje vises, kan Miele-fnugfiltret nemt tages ud forfra. Siens meget glatte overflade gør rengøringen behageligt nem. Fnugfiltret og vasketøjet bliver altid konsekvent rengjort hver for sig - for garanteret fnugfrit vasketøj.

Emaljeret front

Miele er den eneste producent af husholdningsprodukter, der emaljerer fronterne på alle vaskemaskiner, tørretumblere og vaske-tørremaskiner. Den førsteklasses emaljering er farveægte, ridsefast og syre-, korrosions- og sæbebestandig samt nem at rengøre.

Testet til 20 års levetid

For at sikre højeste kvalitet tester Miele sine produkter under udviklingen med yderst strenge holdbarhedstest. I disse tests skal produktet tørre i 7.500 timer. På den måde bliver der gennemført 5.000 forskellige programmer. I forhold til daglig vask svarer dette til ca. 5 programmer om ugen med gennemsnitligt 1,5 timers varighed - i 20 år.

SoftCare-tromle*

Med den enestående overfladestruktur bliver vasketøjet ført længere opad i den roterende tromle. Derved svæver vasketøjet længere i den varme luftstrøm og tørres mere jævnt. I fordybningerne i overfladestrukturen skabes en luftpude, der forsigtigt fanger vasketøjet. Hermed bliver dine tekstiler behandlet meget mere skånsomt, og der opstår mindre krøldannelse efter tørringen. Derved bliver strygearbejdet meget nemmere.

Krølfri

Hvis du ikke kan tage dit vasketøj ud af maskinen, så snart programmet er slut, sørger antikrøl for, at vasketøjet regelmæssigt løsnes, så det ikke krøller.

Bedste kondenseringsvirkning

Tæthed er et vigtigt kvalitetskriterium hos tørretumblere. Jo mindre fugtig-varm tørringsluft, der trænger ud af maskinen, jo højere er kondenseringsvirkningen. Herudover er et højt fugtighedstab i lukkede rum yderst ubehageligt: Kondensvand på væggene kan føre til svamp og bringe boligmassen i fare. Tørretumblerne fra Miele opnår de bedst mulige tæthedsværdier og befinder sig dermed i den højeste kondensvandskategori.

Integreret udledning af kondensvand

Alle kondenstørretumblere fra Miele - herunder varmepumpetørretumblerne - er udstyret med en integreret bortledning af kondensvand med slangeopvikling. Dermed kan kondensvandet pumpes direkte ned i håndvasken eller vandlåsen, hvorved tømning af kondensvandsbeholderen ikke længere er nødvendig.

Startforvalg med resttidsvisning

Med startforvalget kan du frit vælge, hvornår det næste program skal starte. Det er specielt nyttigt, hvis du ønsker at udnytte de billige strømpriser om natten, eller hvis programmet for eksempel skal slutte, når du kommer hjem fra arbejde. Du kan forprogrammere programstarten op til 24 timer forud. Herudover kan du se på displayet, hvornår det aktuelle program er slut. 

Intelligent tromlereversering

Mieles tørretumblere ændrer tromlens omdrejningsretning i uregelmæssige intervaller. Dette forhindrer dannelsen af vasketøjsklynger, sørger for en mere jævn tørringsproces og reducerer krøldannelsen.

FragranceDos

Med duftflakonerne fra Miele, i fem skønne varianter, tilføjer du din helt personlige yndlingsduft til dit vasketøj under tørringen. Miele får fremstillet duftene hos et familiedrevet firma i det sydlige Frankrig, der har skabt dufte siden 1871. Firmaets parfumeeksperter bruger en patenteret metode til at sikre, at de værdifulde duftessenser bevares. Resultatet: Behagelig friskhed og en naturlig duft, der gennemstrømmer dit vasketøj.

Perfect Dry*

Med dette patenterede system tørres dit vasketøj helt perfekt - også ved anvendelse af vand med et særligt højt kalkindhold. Det er ikke nogen selvfølge hos produkter uden Perfect Dry, eftersom kalkindholdet i vandet påvirker restfugtighedsmålingen og dermed tørreresultatet. Perfect Dry afstemmer tørringsprocessen perfekt til det aktuelle kalkindhold i vandet. På den måde opnås den ønskede tørringsgrad altid. 

PIN-kode

Står din maskine i et fællesrum? Så kan du sikre den mod brug fra andre ved at programmere en PIN-kode. Hvis denne funktion er aktiveret, kan maskinen ikke betjenes, før den programmerede PIN-kode er blevet indtastet. 

Modeltype 
Kan opstilles som søjle    
Side-by-side    
Kan skubbes ind under    
Dørhængsling: venstre
Hængslingsside kan ændres    

Type 
Produktmærke: T1 White Edition
Varmepumpetørretumblere    

Design 
Kabinetfarve: Lotushvid
Panelfarve: Lotushvid
Dørdesign: Alu sølv med kromring
Farve på betjeningselementer: Krom
Paneltype: Bøjet 5°
Betjeningsmåde: Touch-betjening
Display: Touchtronic

Tørreresultat 
FragranceDos    
PerfectDry    
SteamFinish    
Intelligent tromlereversering    

Skånsom tøjvask 
Patenteret SoftCare-tromle    
Fyldning i kg: 9,0

Betjeningskomfort 
Startforvalg op til 24 h    
Display med resttidsvisning    
Visning af programforløb    
Tørreassistent    
Info-tekster    
Favoritprogrammer    
Tromlebelysning: LED
Flere sprog
Kondensvandsbeholder    
Integreret kondensafledning    

Effektivitet og holdbarhed 
Energieffektivitetsklasse: A+++
Årligt strømforbrug i kWh: 193
Programvaringhed i standardprogram i min.: 206
Lyd i standardprogram i db(A) re1pW: 62
Kondensklasse: A
Strømforbrug i kWh i standardprogram Bomuld, skabstørt, med komplet fyldning: 1,63
Vedligeholdelsesfri varmeudveksler
EcoFeedback-funktion
EcoDry-teknologi
ProfiEco Motor

Tørreprogrammer 
Automatic Plus    
Bomuld    
Strygelet    
Finvask    
Skjorter    
Finish silke    
Finish uld    
Dampglatning    
Blandede tekstiler    
Ekspres    
Jeans    
Outdoor    
Imprægnering    
Sportstøj    
Hovedpude almindelig    
Bomuld hygiejne    
Luft kold    
Luft varm    
Kurveprogram    
Udglatning skånsom    

Tørreoptioner 
Antikrøl    
Skåne Plus    
Opfriskning    
Summer    
Mængdeautomatik    

Forbundne husholdningsprodukter 
Forberedt til Miele@home    
WifiConn@ct    
MobileControl    
Smart Grid ready    

Kvalitet 
Emaljeret front    
Softribber    

Sikkerhed 
PIN-kode lås    
Kontrollampe "Tøm beholder"    
Kontrollampe "Rens filter"    
Optisk interface

Nágreining

Additional Information

Tøkniskar nágreiningar
Árlig orkunýtsla, KWh
193
Almenn nágreining
Weight (kg)
61
Width (cm)
60
Display
Ja
EAN-koda
EAN-koda
4002515890806
Dømingar
0 Døming(ar)