Feilur OK

MXK62 MBPro 13 1.4/8/256 Silver

FYRR 12999
MXK62 MBPro 13 1.4/8/256 Silver
Vørunummar: 178484

Availability: Á goymslu

Kvalitetsydelse i et kabinet lavet til professionelle. MacBook Pro 13 har et komplet gentænkt tastaturdesign, en 8. gen. Intel processor, Retina Display med True Tone balancing og Apple T2 sikkerhedschip.
  • Intel® Core™ i5 quad core, 1.4 GHz
  • 13,3" Retina skærm med True Tone
  • Iris Plus Graphics 645, 256 GB SSD
Lýsing

Smálutir

Oplev det nye design med 2020 MacBook Pro 13. Dens kabinet er lavet af maskineret aluminium, og den har high-tech komponenter, der er præcist samlet for at levere hurtigere, smidigere, lag-fri ydelse.
Den spirende kunstner, den detaljeorienterede ingeniør, den visionære arkitekt og videnskabsmanden – de kan alle få udbytte af denne MacBook Pro.

Design
Mindre end 1,5 cm tynd og kun 1,4 kg. MacBook Pro er designet til brug på farten. Til trods for de beskedne dimensioner og den lave vægt går den ikke på kompromis med ydelsen.

Touch Bar
Touch Bar panelet erstatter traditionelle funktionstaster og giver mere funktionalitet. OLED farvepanelet er touch-følsomt og justeres til programmerne samt de apps og medier, du bruger. Hav alle relevante funktioner, kommandoer og kontrolfunktioner klar. Smarte genveje, tekstforslag og praktiske redskaber gør dit arbejde mere effektivt.

8. gen. Core i5
Med 8. generation quad core Intel Core i5 processoren er lag og forsinkelse fortid, selv når du kører flere krævende apps samtidigt. Får du brug for hurtigere ydelse, kan processoren skifte til 3,9 GHz turbotilstand. Processoren følges af 8 GB LPDDR3 RAM.

Grafik
Den integrerede Intel Iris Plus Graphics 645 med 128 MB hurtig eDRAM hukommelse yder masser af kraft sammenlignet med mid-range dedikerede grafikkort, men med et betragteligt lavere strømforbrug.

Skærm
13,3” Retina skærmen har et klart IPS panel med over 5 millioner pixels – umærkelige for øjet. Med højere kontrast og bredere P3 farvevidde leverer skærmen fremragende farvegengivelse og imponerende resultater, godt for eks. fotografer, designere og grafikere. True Tone balancen justerer farvetonen på skærmen efter det omgivende lys, så dine øjne ikke belastes unødigt.

Tastatur og trackpad
Det nye Magic tastatur er gentænkt for bedre funktionalitet og pålidelighed, og det har en ny mekanisme med 2 mm rejseafstand, hvilket giver en ny tasteoplevelse til MacBook brugere. Force Touch trackpaden understøtter touch-følsomme handlinger, fast-forward, multi-touch og Force-click.

Touch ID
En Touch ID sensor er integreret i tænd-knappen ved siden af Touch Bar panelet. Sensoren genkender dit fingeraftryk og lader dig låse op for din MacBook. Du kan også bruge Touch ID til at foretage betalinger med Apple Pay. Sensoren bruger forbedret T2 sikkerhedschip for robust og hurtig kryptering, en sikker boot-proces, smidigere SSD-lagerstyring og bredere Siri stemmekontrolfunktioner.

macOS Catalina
Next gen macOS Catalina er dedikeret til at gøre brugen af din MacBook Pro 2020 mere intuitiv, så du kan udnytte dens fulde potentiale. Takket være de mange små forbedringer i forhold til tidligere versioner af macOS føjer livskvalitetsfunktioner gode ting til et i forvejen fremragende Mac økosystem. Forbedringer i applikationer som Safari og Notes hjælper under daglig brug, og Apple Music med Apple TV gør computeren endnu mere brugbar uden for arbejde.

Thunderbolt
MacBook Pro har 2 vendbare Thunderbolt 3-porte med op til 40 Gbps overførselshastighed og fungerer som multifunktionel linje mellem MacBook og eksterne enheder. Porten understøtter DisplayPort video output til 1 ekstern 5K skærm ved 60 Hz eller 2 eksterne 4K DCI skærme ved 60 Hz.

Andre funktioner
- 256 GB PCie SSD lagring
- Lynhurtigt wi-fi-ac, Bluetooth 5.0
- 720p FaceTime HD kamera
- Op til 10 timers batteritid, op til 30 dage i standby-tilstand
- Stereohøjttalere, tredobbelt mikrofon
- 3,5 mm mini-jack output
- Lyssensor
- Inkluderer 61 W USB-C strømkabel og USB-C opladerkabel (2m)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)