Feilur OK

MB13 010PDH i7/8/512/MX250/13T

MB13 010PDH i7/8/512/MX250/13T
Vørunummar: 51204

Availability: Á goymslu

Enkel med et strejf af kvalitet - den bærbare Huawei MateBook 13 computer er ikke bare en bærbar, den er et fashion statement med et førsteklasses aluminiumschassis. Med en kraftfuld Intel Core i7 processor og 8GB LPPD3 RAM.


 

  • Intel® Core™ i7-8565U-processor
  • 13" 1440p touchskærm, 3:2 ratio
  • Nvidia GeForce MX250 grafik 2 GB
Lýsing

Smálutir

Med ydeevne og design i perfekt balance er den bærbare Huawei MateBook 13 computer en fremragende arbejdskompagnon og rejseledsager. Det smukke aluminiumschassis er kun 1,49 cm tyk og vejer kun 1,3 kg, som sikrer at computeren ikke er for tung at bære på i rygsækken på lange rejser. Med en 1440p IPS-skærm, som har et 3:2 formatforhold og super slanke sidekanter på bare 4,4 mm, er computeren fremragende til indholdsredigering er og en fornøjelse at kigge på.

Premium chassis
Det bearbejdede aluminiumschassis giver din MateBook 13 høj rigiditet samtidig med at vægten holdes på kun 1,33 kg. Den bærbare computer er også kun 1,46 cm tyk og takket være den exceptionelle 91 % skærm-til-krop forhold, passer den meget mindre enheder.

8. gen. Core i7
Med en 8. gen. quad-core Intel Core i7 processor er der ikke megen risiko for nedsættelse af ydelsen, selv om der køres flere krævende processer samtidigt. Processoren kan skifte til turbo-mode ved mere krævende opgaver og opnå ekstra ydelse. Og processoren understøttes desuden af 8 GB hurtige DDR4 RAM.

Nvidia grafik
Dedikeret Nvidia GeForce MX 250 grafik med 2 GB video RAM, gør det nemt for dig at slappe af med spil i høj opløsning.

FullView-skærm
Computerens 13” touchskærm med 3:2 formatforhold fylder næsten hele det tilgængelige areal og de næsten usynlige kanter får alt indholdet til at skille sig ud. Med IPS LCD-skærmpanelet og 1440p-opløsning kan du nyde et exceptionelt detaljeniveau, naturlige farver, høj kontrast og superb lysstyrke. Touchgenkendelse gør det muligt at navigere skærmens indhold, bladr gennem billeder eller zoom ind og ud. Skærmen dækker 100% sRGB farveskala, hvilket gør den til et fremragende valg til professionelt arbejde, når du er på farten.

Lang batterilevetid
Dette 41,7 W/t batteri leverer op til 7 timers video playback, så du kan efterlade opladeren derhjemme.

Dolby Atmos lydsystem
Denne bærbare computer burger er quad-højttalersystem med dual woofers og dual tweeters, som dækker hele den akkustiske rækkevidde fra de rige basgange til de klare diskanter. Med Dolby Atmos lydforbedring kan du fordybe dig i den virtuelle 3D lyd med minimal forvrængning.

One-touch strømknap
Strømknappen har en integreret fingeraftryklæser, og du kan tænde for den bærbare computer samt logge ind i systemet på under 8 sekunder.

SSD-lagring
Den hurtige 512 GB PCIe SSD lagringsenhed sikrer ekstra korte boot- og loading-tider, så du ikke behøver spilde tiden med at vente på, at et spil loader.

Huawei Share 3.0
Med Huawei Share 3.0 og den indbyggede NFC chip kan du nemt og hurtigt dele filer, documenter og billeder mellem dine Huawei enheder uden behov for ledninger eller ekstra software. Den indbyggede NFC chip gør Touch-to-Share muligt. Huawei Share kan opnå en fart på op til 20 Mbps – så du kan sikkerhedskopiere 1 GB video på 1 minut.

Tilslutninger
- 2x vendbare USB-C 3.1 porte
- Lynhurtig wi-fi-ac og Bluetooth 5.0
- 3,5 mm kombineret port til hovedtelefoner/mikrofon

Andre funktioner
- Windows 10 Home 64-bit
- Touchpad med multi-touch kapacitet
- Bagbelyst tastatur
- USB-C til HDMI/VGA/USB-A adapter medfølger

Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
6901443333882
Dømingar
0 Døming(ar)