Feilur OK

Massage Seat

Massage Seat
Vørunummar: 193795

Availability: Á goymslu

Dette RE massagesæde 5722000134114 hjælper dig med at slappe af efter en lang dag med shiatsu-massage. Sædet er forsynet med 4 roterende massagehoveder, 3 vibrationsintensiteter og en let-/varmfunktion.

  • Shiatsu rygmassage
  • 4 massagehoveder
  • 3 vibrationsintensiteter
Lýsing

Smálutir

Giv dig selv en dybdegående og afslappende shiatsu-massage med dette RE massagesæde 5722000134114. Det er forsynet med 4 roterende massagehoveder og 3 vibrationsintensiteter, som effektivt hjælper dig med at slippe af med spændinger i kroppen. Du kan personligt indstille din massage og skifte mellem en hhv. varm og let massage eller en vibrationsmassage af læggen.

Shiatsu-massage: Nyd en dyb og afslappende shiatsu-massage af din ryg med 4 roterende massagehoveder og skift nemt mellem forskellige områder af din ryg (øvre, nedre, osv.).

3 vibrationsintensiteter: Slip for spændinger i kroppen med 3 forskellige vibrationsintensiteter og støtte til lægmassage.

Let-/varmfunktion: Få mere ud af din massage takket være muligheden for at vælge en let eller varm massage, så du kan tilpasse massagen til dit behov.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)