Feilur OK

MARSHALL MAJOR III BT WHITE

FYRR 899
MARSHALL MAJOR III BT WHITE
Vørunummar: MAJORIIIBTWH

Availability: Á goymslu

De trådløse Marshall Major III on-ear hovedtelefoner med det ikoniske skriftlogo er moderne klassikere med god lyd og over 30 timers kabelfri brugstid.
  • Trådløse on-ear hovedtelefoner
  • 40 mm driver, 3D-hængsler
  • 30+ timers brugstid
Lýsing

Smálutir

Lad alle se, at du ved, hvad kvalitet er på musikfronten, med de trådløse Marshall Major III on-ear hovedtelefoner, der har Marshalls unikke, ikoniske skriftlogo på siden. Disse hovedtelefoner har 40 mm drivere og 3D-hængsler, der sikrer en ergonomisk pasform og højt komfortniveau hele dagen igennem. Takket være Bluetooth-forbindelsen med aptX-kodeks kan du nyde fuld bevægefrihed med dine hovedtelefoner, uden at opleve tab af lydkvalitet.

Klassisk design genskabt: Major III har et renere, mere raffineret design, men fastholder silhuetten af det klassiske design – blandt andet med slankere, ergonomiske 3D-hængsler og nyskabte ørepuder. De kraftigere loop-ledninger med forstærkede gummispjæld bidrager til hovedtelefonernes generelle, høje kvalitetsniveau. Desuden leverer de fornyede on-ear puder og det tætsiddende hovedbånd timevis af behagelige lydoplevelser.

Trådløs kvalitet: Bluetooth aptX-kodekset sikrer høj trådløs lydkvalitet, så du kan nyde fuld bevægefrihed med hovedtelefonerne. De trådløse hovedtelefoner leverer skarpe, klare toner på tværs af lydspektret – præcis som på kablede hovedtelefoner.

Aftageligt dobbeltendt kabel: Hovedtelefonerne fra Marshall kommer med et specielt kabel, der også er udstyret med mikrofon og fjernbetjening, hvilket er praktisk, hvis hovedtelefonerne løber tør for strøm, mens du er på farten. Bare slut kablet til, og musikken kan fortsætte.

Fremragende ydelse: De specialindstillede 40 mm drivere sikrer forbedret lydkvalitet. Major III hovedtelefonernes forbedrede bas, smidige mellemtoner og krystalklare høje toner gør dem til et godt valg til alle musikgenrer.

Sammenfoldeligt design: Når du ikke bruger hovedtelefonerne, kan du nemt folde dem sammen og have dem med dig overalt, hvilket gør dem gode at have med på rejsen.

Inkluderet i pakken:
- Major III
- Aftageligt 3,5 mm kabel med mikrofon og fjernbetjening
- Brugsvejledning med lovgivnings- og sikkerhedsinformation
- Micro USB-opladerkabel
Nágreining

Additional Information

Vørulýsing
Produkttype
Hovedtelefoner
Modellýsing
Nýtsluháttur
Hovedbøjle
Model name (Brand+Supplier ID)
Marshall 04092188
Supplier ID (article number)
04092188
Velegnet til
35417
Almenn nágreining
Farve
35094
Tøkniskar nágreiningar
Sambinding
Bluetooth
Sambinding (oyratelefonir)
Trådløs
Drívarastødd (mm)
40
Brúkstíð (tímar)
30
Max wireless range (meter)
10
Slag av høvuðstelefonum
On-ear
Dømingar
0 Døming(ar)