Feilur OK

MARSHALL KILBURN 2 BLACK

MARSHALL KILBURN 2 BLACK
Vørunummar: KILBURNIIBK

Availability: Á goymslu

Fyld din sjæl med musik og kraftful, multi-retningsbestemt lyd fra den kompakte og stilfulde Marshall Kilburn II højttaler, der ser godt ud og lyder endnu bedre.  • Bærbar højttaler

  • Bluetooth 5.0 aptX teknologi

  • 20+ timers spilletid

Lýsing

Smálutir

 

  • Marshall Kilburn 2 (II) højttaler - (sort)

Fantastisk design, kraftfuld musik og bygget til at være robust og hårdfør. Dette er bare nogle af de få grunde til at Marshall Kilburn II højttaleren er en førsteklasses valgmulighed for enhver musikelsker med god smag og som elsker Marshalls vintage look.

Multiretningsbestemt lyd
Selvom den er kompakt er Kilburn II i stand til at spille din musik virkelig højt. Den producerer en klar mellemtone, dyb bas og forlængede høje toner der får enhver musik til at lyde superb, både inden- og udendørs.

Gode forbindelser
Den bærbare højttaler kommer med diverse forbindelsesmuligheder. Nem streaming af musik via Bluetooth-forbindelsen eller forbind den med andre enheder gennem 3,5mm stikket. Bluetooth 5.0 aptX teknologien sikrer at lydens høje kvalitet overføres, selv når den overføres trådløst, så du altid kan være sikker på at få den bedst mulige lyd fra din Kilburn II.

Vandtæt
Kilburn II er klar til at følge med dig hvor som helst og sprede rock n roll. Den har en IPX2 vandtæt rating, så den kan også tåle lidt regn.

To musikkilder på én gang
Multi-vært funktionaliteten gør det nemt og muligt at skifte mellem 2 Bluetooth enheder, så du kan opdage ny musik via dine venner.

Lang batterilevetid
Lyt til dine favoritplaylister med denne bærbare, trådløse højttaler i 20+ timer og start spil fantastisk musik du holder af til alle dine fester. Højttaleren er fuldt opladet på bare 2,5 time, men med den hurtige genopladningsfunktion kan du høre 3 timers musik efter kun 20 minutters opladning.

Klassisk vintage design
Kilburn II højttaler fra Marshall kommer i det klassiske design, en forside med vintage udseende, guld-farvet metal detaljer og det typiske Marshall s logo på forsiden.

Inkluderet i pakken:
- Kilburn II
- Juridiske og sikkerhedsinformationer
- Netledning
- Hurtigstartvejledning

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)