Feilur OK

MacBook Pro 14 M1 8/14-core

MacBook Pro 14 M1 8/14-core
Vørunummar: Z15G32GB

Availability: Á goymslu

Denne MacBook Pro 14 M1 Pro 2021 har styrken fra Apple M1 Pro chip til at leverer top ydelse til alle, der arbejder professionelt med computere. Liquid Retina XDR-skærmen med ProMotion-teknologi giver fremragende billedkvalitet.

  • Apple M1 Pro chip octa-core SoC
  • 14,2" Retina XDR skærm med 120 Hz
  • 32 GB RAM, 512 GB SSD
Lýsing

Smálutir

Denne MacBook Pro 14 M1 Pro 2021 giver ydelse, der ikke går på kompromis. Enheden kører på en splinterny Apple M1 Pro chip, som let klarer flere krævende opgaver på én gang. Ydnyt computerens Full HD kamera, der får dig til at fremstå i et knivskarpt billede, selv ved svær belysning. Forbindelsesmulighederne er mange, så du kan nemt forbinde til dine yndlingsenheder og starte på dit næste projekt.

M1 Pro chip
Macbooken har Apple’s specielt designede Apple M1 Pro system-on-chip med en octa-core CPU og fourteen-core GPU, som er bygget på den revolutionerende 5nm proces, der gjorde det muligt at implementere 33,7 milliarder transistorer for strømeffektivitet og fantastisk ydelse. Den har også Neural Engine og en samlet hukommelsesarkitektur, så en enkel pool af cache-hukommelse kan findes gennem chippen øjeblikkeligt. Chippen har en avanceret mediemotor for hurtig videoafkodning/videokodning og støtter ProRes. Macbook Pro indeholder en indbygget blæser, så du kan bruge computeren over lange perioder, uden at systemet bliver overhedet.

Liquid Retina XDR-skærm
Liquid Retina XDR-skærmen på 14,2” har et kontrastforhold på 1.000.000:1, så den kan fremvise farver i deres bedste form. Skærmen bruger også en algoritme, der udregner hvilke farver, der er bedst i de nuværende omgivelser. Skærmen bruger en revolutionerende Mini-LED-teknologi med fremragende farvedybde og støtte til P3 farveprofilen, der tilfredsstiller kravene fra alle professionelle. Skærmen giver hele 1.000 nit af fuldskærmslysstyrke og 1.600 nit af peak-lysstyrke for fremragende seeroplevelser i alle lysbetingelser, og den er støttet af en række HDR-formater. Takket være ProMotion 120 Hz adaptive opdateringshastighed kan du nyde flydende skærmbilleder altid.

Spatial audio
Enhedens sekshøjttalerlydsystem, som består af 2 tweeters og 4 force-canceling woofers producerer lyd, der fylder rummet. Fordyb dig i lyd som aldrig før med Spatial audio, der bruger avancerede algoritmer for at skabe en tredimensionel lydscene med support til Dolby Atmos, så du kan nyde en bærbar biograf oplevelse.

Tastatur og trackpad
Det nye Magic tastatur er blevet ombygget fuldstændigt for bedre funktionalitet og pålidelighed. Det har en ny mekanisme med 1 mm tasteafstand, som giver en ny tasteoplevelse til Macbook-fans overalt i verden. Force Touch trackpad støtter touch-følsomme handlinger, spol-frem handlinger, multitouch gestusser og Force-click.

Touch ID
Touch ID sensoren er integreret i startknappen. Sensoren genkender dit fingeraftryk og gør, at du sikkert kan åbne din MacBook. Du kan også bruge Touch ID til betalinger gennem Apple Pay. Sensoren bruger en Secure Enclave processor for robust filkryptering på farten, sikker bootingproces, lettere SSD-lagerstyring og en bredere Siri-betjening.

macOS Monterey
Den næste generations macOS Monterery er dedikeret til at gøre brugen af dine MacBook Pro 14 2021 mere intuitiv, så du kan udnytte computerens fulde potentiale. Takket være de mange små forbedringer fra læringsprocessen af de tidligere macOS-versioner er denne version kongen af det allerede fremragende Apple-økosystem. Ændringer som bedre task-automation via Shortcut-funktioner eller nem skærmdeling med Facetime er et par eksempler. Prøv også Focus-funktionen, som styrer hvilke apps og mennesker, du ønsker at modtage notifikationer fra.

Thunderbolt
MacBook Pro har 3 vendbare Thunderbolt / USB 4 porte med op til 40 Gbps i overførselshastighed, der virker som en multifunktionel linje mellem din MacBook og eksterne enheder. Portene støtter DisplayPort video-output, som kan køre 2 eksterne 6K skærme ved 60 Hz.

Flere funktioner
- 3x Thunderbolt 4 / USB 4 porte
- HDMI port
- SDXC hukommelseskort slot
- 3,5 mm jackstik til høretelefoner
- MagSafe 3 port
- Lynhurtigt WiFi 6, Bluetooth 5.0
- 1080p FaceTime Full HD kamera med bedre billedbehandling
- Op til 11 timers batteritid ved trådløs web-browsing
- Stereohøjttalere, tredobbelte studiekvalitetsmikrofoner
- Ambient lyssensor
- 67 W USB-C strømledning inkluderet
- USB-C til MagSafe 3 kabel inkluderet

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)