Feilur OK

Macbook Pro 13" 256GB SG MYD82

Macbook Pro 13" 256GB SG MYD82
Vørunummar: APPLE254429

Availability: Á goymslu

MacBook Pro 13 M1 2020 med Apple M1-chippen leverer en super-kraftfuld ydelse til dit professionelle arbejde. Den er udstyret med Retina-skærm med True Tone-balance, bred P3-farvevidde og høj lysstyrke.
  • Apple M1 chip octa-core SoC
  • 13,3" Retina-skærm med True Tone
  • 8 GB RAM, 256 GB SSD
Lýsing

Smálutir

Oplev det nye design med Macbook Pro 13 M1 2020. Det ikoniske kabinet fremstillet i aluminium gemmer på den super-stærke Apple M1-chip, som lever hurtig, smidig og lag-fri ydelse. Den spirende kunstner, den omhyggelige ingeniør, den visionære arkitekt og videnskabsmanden – de kan alle få udbytte af denne MacBook Pro.

Design
Kun 1,5 cm høj og 1,4 kg let. MacBook Pro er designet til at have med på farten. Til trods for sine beskedne dimensioner og den lave vægt går den ikke på kompromis med ydelsen.

Touch Bar
Touch Bar-panelet erstatter de almindelige funktionstaster og giver mere funktionalitet. OLED-farvepanelet er touch-følsomt og tilpasser sig til de programmer, apps og medier, du bruger. Så er alle relevante funktioner, kommandoer og kontrolfunktioner klar til brug. Smarte genveje, tekstforslag og praktiske redskaber hjælper dig med at arbejde mere effektivt.

Apple M1 system-on-chip
Denne Macbook er indbygget med Apples specialudviklede Apple M1 system-on-chip med octa-core CPU og GPU. Den er baseret på en revolutionær 5nm proces, der gav plads til 16 milliarder transistorer for storslået ydeevne og strømeffektivitet. Den er desuden udstyret med Neural Engine og en samlet hukommelsesarkitektur, så en enkelt pulje cache-hukommelse kan tilgås på tværs af chippen på et øjeblik. Så kan du få glæde af lynhurtig billed- og videobehandling, rendering og tilmed fordybende spiloplevelser. Denne MacBook Pro indeholder en indbygget ventilator, så systemet kan vedligeholde det samme høje niveau i længere perioder uden at overophede.

Skærm
Den 13,3” store Retina-skærm anvender et klart IPS-panel med over 5 millioner pixels – helt umærkelige for øjet. Med højere kontraster og bredere P3-farvevidde leverer skærmen fremragende farvegengivelse og imponerende resultater, som er velegnede til fotografer, designere eller grafikere. True Tone-balancen justerer skærmens farvetone efter det omgivende lys, så dine øjne ikke belastes unødigt.

Tastatur og trackpad
Det nye Magic-tastatur er gentænkt for bedre funktionalitet og pålidelighed, og med en rejseafstand på 1 mm får MacBook-brugeren en helt ny tasteoplevelse. Force Touch-trackpaden understøtter touch-følsomme handlinger, fast-forward, multi-touch og Force-klik.

Touch ID
En Touch ID-sensor er integreret i tænd-knappen ved siden af Touch Bar-panelet. Sensoren genkender dit fingeraftryk og lader dig låse op for din MacBook. Du kan også anvende Touch ID til at foretage betalinger gennem Apple Pay. Sensoren bruger en Secure Enclave-coprocessor for robust og hurtig kryptering, sikker opstartsproces, smidigere SSD-lagerstyring og flere stemmefunktioner med Siri.

macOS Big Sur
Den nye generation macOS Big Sur er skabt til at gøre brugen af din MacBook 13 Pro 2020 mere intuitiv, så du kan udnytte dens fulde potentiale. Takket være mange små forbedringer i forhold til tidligere versioner af macOS føjer de nye livskvalitetsfunktioner et væld af fordele til Macs allerede fremragende økosystem. Forbedringer til applikationer som Safari og Noter gør dagligdagsrutinen lidt lettere, og med Apple Music og Apple TV har du en enhed, som også er brugbar efter arbejde.

Thunderbolt
Denne MacBook Pro har 2 vendbare Thunderbolt/USB 4-porte med en overførselshastighed på op til 40 Gbps, som fungerer som en multifunktionel linje mellem MacBook og eksterne enheder. Porten understøtter DisplayPort video-output til 1 ekstern 6K-skærm ved 60 Hz eller 2 eksterne 4K DCI-skærme ved 60 Hz.

Andre egenskaber
- 256 GB PCie SSD-lagring
- Lynhurtig WiFi 6, Bluetooth 5.0
- 720p FaceTime HD-kamera med forbedret billedbehandling takket være Apple M1
- Op til 17 timers batteritid med trådløs internet-browsing
- Stereohøjttalere, tredobbelte mikrofoner i studiekvalitet
- 3,5 mm mini-jack output
- Lyssensor
- Inkluderer 61 W USB-C strømkabel eller USB-C opladerkabel (2 meter)

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)