Feilur OK

Mac Mini M1 8GB/256GB

Mac Mini M1 8GB/256GB
Vørunummar: APPLE254414

Availability: Á goymslu

Den nye Mac mini M1 2020 er pakket med ydelseskraft i en lille formfaktor. Den er forsynet med en Apple M1 chip, som kan håndtere komplekse opgaver på ingen tid, og med Thunderbolt-porten kan du forbinde til en ekstern 6K skærm med op til 60 Hz.

  • Apple M1 chip octa-core SoC
  • 8 GB RAM
  • 256 GB SSD-lagring
Lýsing

Smálutir

Lad ikke dens beskedne størrelse narre dig: Den nye Mac mini M1 2020 er udstyret med en Apple M1 processor, som er ikke går på kompromis. Dens mange forbindelsesmuligheder gør det muligt at forbinde computeren til en ekstern 6K skærm eller lynhurtigt at overføre data takket være USB 4.0 og Thunderbolt-portene. Med denne bærbare computer får du løst enhver opgave på ingen tid.

Apple M1 system-on-chip
Mac mini er udstyret med Apple’s specialdesignede Apple M1 system-on-chip med en octa-core processor og grafikchip, som er bygget på en revolutionerende 5nm chipstørrelse med 16 milliarder transistorer, som leverer fremragende ydelse og energieffektivitet. Den er desuden forsynet med en Neural Engine og en samlet hukommelsesarkitektur, så du lynhurtigt kan tilgå cached hukommelse. Med denne computer kan du lynhurtigt få løst billed- eller videoredigeringsopgaver og 3D-redering, og du får en stærk gaming oplevelse oveni købet.

Thunderbolt / USB 4.0
Computeren er forsynet med 2 vendbare Thunderbolt porte med op til 40 Gbps transferhastighed, som fungerer som en multifunktionel forbindelse mellem Mac mini og eksterne enheder. Portene understøtter DisplayPort videooutput og understøtter forbindelse af én ekstern skærm ved 6K 60 Hz eller 2 eksterne skærme ved 4K DCI 60 Hz.

SSD-lagring
Mac mini er udstyret med en lynhurtig 256 GB SSD-lagring, som leverer lynhurtig opstart af system og programmer.

HDMI
HDMI-outputtet kan forbindes til et HD TV eller en projektor, så du kan vise billeder og videoer i op til 4K UHD opløsning på en stor skærm.

macOS Big Sur
Det nye macOS Big Sur er dedikeret til at gøre brugen af din Mac mini mere intuitiv, alt imens du kan udnytte dens fulde potentiale. Takket være flere mindre forbedringer i forhold til tidligere versioner af macOS tilføjer styresystemet flere funktioner, som forbedrer din brugeroplevelse af det i forvejen velkendte Mac økosystem. Forbedringer indenfor programmer såsom Safari eller Notes gør din dagligdag lettere, og med Apple Music og Apple TV får du mere ud af din fritid.

Flere egenskaber:
- 256 GB SSD-lagring
- 2x USB 4/Thunderbolt porte (med DisplayPort-understøttelse)
- 2x USB-A porte
- 1x HDMI 2.0 port
- Gigabit Ethernet port, lynhurtigt wi-fi-ax, Bluetooth 5
- Indbygget højttaler
- 3,5 mm mini-lydjack output

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)