Feilur OK

LG SOUNDBAR SK10

LG SOUNDBAR SK10
Vørunummar: LGSK10

Netgoymsla: Levering 5-13 dagar

7.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Føl dig som midtpunktet i handlingen med LG SK10Y 5.1 ch 550 W soundbaren, der har trådløs subwoofer, Meridian Audio og lydopskalering, der skaber en krystalklar lyd i hele rummet.
  • 550 Watt, Dolby Atmos
  • Meridian Audio teknologi
  • Hi-Res Audio og 4K gennemløb
Lýsing

Smálutir

LG SK10Y 5.1 ch 550 W soundbaren, der har trådløs subwoofer og opadvendte højttalere. Lyden reflekteres fra loftet og ned til dig, så får en ekstra dimension til din lydoplevelse. Indbygget Wi-Fi og Chromecast gør det muligt for dig at streame al musik og nyde den i høj kvalitet, og du kan endda styre den med stemmen, da soundbaren er Google Assistant-kompatibel. Det moderne design gør, at soundbaren passer ind i ethvert hjem, og så kan den synkroniseres med dit LG TV.

Meridian Audio teknologi: LG har slået sig sammen med Meridian Audio, der er anerkendte for deres højt ydende og meget præcise lyd, som skaber en kraftig krystalklar lydoplevelse med dybde. Meridian leverer Bass og Space teknologi, som resulterer i en kompromisløs lyd i hele rummet.

Dolby Atmos Support: Er du klar til en ekstraordinær oplevelse med fangende lyd? Dolby Atmos er et surroundsound-format, der åbner en helt ny verden og bringer 3-dimensionel lyd ind i dit hjem. Lyden fylder rummet med en levende musikoplevelse.

4K gennemløb og opskalering: 4K gennemløb og 4K opskalering forbedrer billeder i lav opløsning, så de kan nydes en high-definition opløsning.

Trådløs subwoofer: Subwooferen parres trådløst med dine enheder for at levere en fremragende lydoplevelse med høj kvalitet – uanset hvor du er.

Chromecast Audio: Den indbyggede Wi-Fi og Chromecast forbindelse gør, at du kan streame musik fra Spotify, Deezer, AirPlay samt andre tjenester og nyde den i høj kvalitet. Styr SK9Y soundbaren med ThinQ-appen og gør lydoplevelsen mere personlig ved at tilpasse den til genren og til dine præferencer. SK9Y er Google Assistant Ready, så du kan bruge din stemme til nem kontrol over soundbaren.

Bluetooth-forbindelse: Bluetooth-funktionen gør det muligt for dig at forbinde din smartphone eller tablet til din LG soundbar og streame musik trådløst, så du får en mere alsidig lydoplevelse.

Sound Sync Wireless: Soundbaren har LG Sound Sync, hvilket gør det muligt for dig at forbinde soundbaren trådløst med kompatible LG TV – så et kabel ikke er nødvendigt.

ARC (Audio Return Channel): Med ARC eliminerer du behovet for ekstra kabler. Denne funktion tillader, at lyden bliver sendt fra dit kompatible TV til din receiver via det samme HDMI-kabel, der allerede bruges til at sende lyd og video til dit TV.

Det perfekte match: SK10Y er designet til at være det perfekte match til dit 65” LG OLED eller SUPER UHD TV. TK10-sættet (sælges separat) fjerner dit LG OLED eller SUPER UHD TV’s fod, så SK10Y soundbaren kan blive et med dit TV.

Inkluderet i pakken:
- LG SK10Y
- Subwoofer SPK8-W
- Brugsvejledninger
- Fjernbetjening MA7 (batteri AAA x 2)
- Optisk kabel
- Vægmonteringsbeslag
- Ekstra fod
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Model name (Brand+Supplier ID)
LG SK10Y
Supplier ID (article number)
SK10Y
Produkttype
Soundbar
Sambinding
Talgilt optiskt ljóð
Ja
Ethernet connection (RJ45)
Ja
Hentleiki
Ljóðstillingar
Ja
Frammanundan ritaður equalizari
Ja
Tøkniskar nágreiningar
1080p HDMI uppskalering
Ja
Tráðleyst radio
Ja
Tráðleysur subwoofer
Ja
Fílusløg, ið kunnu nýtast
LPCM, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, DTS Digital Surround, FLAC, OGG, WAV, ALAC, MP3, WMA, AAC(MPEG4), AAC+, AIFF
DVD/Bly-ray spælari
AUX inngangur (3.5 mm)
Ja
Talgild avkoting
Dolbydámtøkni
Ja
Dolby Digital
Ja
Dolby TrueHD
Ja
Sambindingar
HDMI-tilslutning
Ja
Dáta
Wi-Fi
Ja
Orka, nýtsla og streymur
Battarí livitíð
Ja
Streymnýtsla (standby)
0.5
Snið og litur
Farve
Sort
kann setast á veggin
Ja
Ljóð
Hátalaraskipan
5.1.2
Ljóðstøði (Watt)
500
Stødd
Streymnýtsla í tendraðum tilstandi (Watt)
46
Soundbar dýpt (cm)
14.5
Soundbar hædd (cm)
5.8
Soundbar vekt (kg)
5.62
Soundbar breidd (cm)
120
djúpd (cm)
26.6
hædd (cm)
33.2
vekt (kg)
7.6
breidd (cm)
29.6
EAN-koda
EAN-koda
8806098156931
Dømingar
0 Døming(ar)