Feilur OK

LG SN11R SOUNDBAR

LG SN11R SOUNDBAR
Vørunummar: 184017

Availability: Á goymslu

LG SN11RG 7.1.4 770 Watt soundbaren med trådløs subwoofer og baghøjttalere med Meridian Technology, Dolby Atmos og DTS:X giver en kraftfuld surroundoplevelse fra eks. film og streamet musik. Den indbyggede Google Assistant muliggør stemmekontrol.
  • 7.1.4-ch surroundsound lyd
  • Meridian Technology, Dolby Atmos
  • Chromecast, Google Assistant
Lýsing

Smálutir

Føl kraften fra muskken og oplev High Resolution Audio, der omgiver dig med denne LG SN11RG soundbar med trådløs subwoofer og 2 baghøjttalere. Takket være Meridians avancerede digital signage processing teknologi, Dolby Atmos og DTS:X for 3D lyd, der omslutter dig. Vælg mellem en bred vifte af forbindelser, både trådløst og kablet, herunder Chromecast og e-ARC, og styr soundbaren samt dine andre smart home eheder med stemmen via indbygget Google Assistant.

7.1.4 channel
SN11RG sikrer kvalitetslyd med den tilføjede subwoofer, der tager dine film og musik til et nyt niveau. De opadfyrende højttalere på bagsiden får lyden til at trække dig ind i handlingen.

Meridian Audio-teknologi
LG gik sammen med Meridian Audio, der er kendt for sin højtydende high fidelity lyd for at levere kraftig, krystalklar lyd med dybde. Meridian leverer sin Bass- og Space-teknologi, der skaber kompromisløs lyd overalt i rummet.

Dolby Atmos and DTS:X
Træd ind i verden af Dolby Atmos og DTS: X. Her vil du opleve en fantastisk lyd fuld af rigdom og dybde. Disse lydteknologier leverer multidimensionel lyd og forandrer musik, mennesker og ting, så disse kommer til live og får dig til at føle at du er i midten af historien.

AI Sound Pro
SN11RG er udstyret LG’s AI Sound Pro, der automatisk analyserer indhold og optimerer lydindstillingerne. Takket være denne funktion fanger du altid enhver detalje med krystalklar dialog eller kraftfuld handling, afhængigt af hvilken genre, du lytter til.

Trådløs aktiv subwoofer
Subwooferen parrer enhederne trådløst for at levere et rigtigt kick til din lytteoplevelse, så du kan nyde enestående lydkvalitet med en karakteristisk stil på ethvert sted.

Bluetooth-forbindelse
Send din lyd direkte til Soundbaren ved hjælp af Bluetooth med lyden startende samme øjeblik den sendes. Med Auto Music Play kan du automatisk overtage kontrollen af lydafspilningen.

e-ARC (Enhanced Audio Return Channel)
Med next generation ARC, e-ARC, kan du fjerne behovet for ekstra kaber forbundet til dit TV. Denne funktion gør det muiigt at sende kvalitetslyd fra dit kompatible TV til din receiver gennem det samme HDMI-kabel du allerede bruger til at sende lyd og video til dit TV.

Inkluderet i pakken
- LG SN11RG
- Trådløs subwoofer
- 2x bagvendte højttalere
- Fjernbetjening med 2x AAA batterier
- Optisk kabel
- Wægmount-beslag
- Manual
- Garantikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)