Feilur OK

LG SN10Y SOUNDBAR

LG SN10Y SOUNDBAR
Vørunummar: 184016

Availability: Á goymslu

LG SN11RG 5.1.2 570 Watt soundbaren med trådløs subwoofer og baghøjttalere med Meridian Technology, Dolby Atmos og DTS:X giver en kraftfuld surroundoplevelse fra eks. film og streamet musik. Den indbygggede Google Assistant muliggør stemmekontrol.

  • 5.1.2-ch+indbygget Google Assistant
  • Meridian Technology, Dolby Atmos
  • Chromecast, 4K pass-through
Lýsing

Smálutir

Oplev kvalitetslyden fra et avanceret lydsystem med LG SN10YG soundbaren med trådløs subwoofer og nyd indhold i High Resolution Audio med kraftfuld bas. Takket være Meridians avancerede digital signage processing teknologi, Dolby Atmos og DTS:X for 3D lyd, der omslutter dig. Vælg mellem en bred vifte af forbindelser, både trådløst og kablet, herunder Chromecast og e-ARC, og styr soundbaren samt dine andre smart home eheder med stemmen via indbygget Google Assistant.

5.1.2 channel
SN10YG sikrer kvalitetslyd med den tilføjede subwoofer, der tager dine film og musik til et nyt niveau. De opadfyrende højttalere på bagsiden får lyden til at trække dig ind i handlingen.

Meridian Audio-teknologi
LG gik sammen med Meridian Audio, der er kendt for sin højtydende high fidelity lyd for at levere kraftig, krystalklar lyd med dybde. Meridian leverer sin Bass- og Space-teknologi, der skaber kompromisløs lyd overalt i rummet.

Dolby Atmos and DTS:X
Træd ind i verden af Dolby Atmos og DTS: X. Her vil du opleve en fantastisk lyd fuld af rigdom og dybde. Disse lydteknologier leverer multidimensionel lyd og forandrer musik, mennesker og ting, så disse kommer til live og får dig til at føle at du er i midten af historien.

AI Sound Pro
SN11RG er udstyret LG’s AI Sound Pro, der automatisk analyserer indhold og optimerer lydindstillingerne. Takket være denne funktion fanger du altid enhver detalje med krystalklar dialog eller kraftfuld handling, afhængigt af hvilken genre, du lytter til.

Google Assistant indbygget og Chromecast
Med indbygget Google Assistant kan du styre lyden simpelthen ved hjælp af din stemme. Indbygget wi-fi og Chromecast giver dig mulighed for at streame musik fra Spotify, Deezer, AirPlay og andre tjenester og nyde den i fantastisk kvalitet.

Trådløs aktiv subwoofer
Subwooferen parrer enhederne trådløst for at levere et rigtigt kick til din lytteoplevelse, så du kan nyde enestående lydkvalitet med en karakteristisk stil på ethvert sted.

4K og Dolby Vision pass-through
SN10YG understøtter pass-through af 4K Ultra HD-videobilleder og tillader, at indbygget 4K-videoindhold passeres til et 4K-TV eller projektor. Gør din næste filmaften til en formidabel oplevelse med billeder, der er intet mindre end revolutionerende.

Bluetooth-forbindelse
Send din lyd direkte til Soundbaren ved hjælp af Bluetooth med lyden startende samme øjeblik den sendes. Med Auto Music Play kan du automatisk overtage kontrollen af lydafspilningen.

e-ARC (Enhanced Audio Return Channel)
Med next generation ARC, e-ARC, kan du fjerne behovet for ekstra kaber forbundet til dit TV. Denne funktion gør det muiigt at sende kvalitetslyd fra dit kompatible TV til din receiver gennem det samme HDMI-kabel du allerede bruger til at sende lyd og video til dit TV.

Opgraderbar til surround sound
Tilslut din SN7Y soundbar med en valgfri SPK8-S og tilføj to ekstra lydkanaler for at udvide din hjemmebiograf til en ægte surround-lydoplevelse med 5.1.2-kanaler.

Inkluderet i pakken
- LG SN10YG
- Fjernbetjening med 2x AAA batterier
- Optisk kabel
- Vægmountbeslag
- Manual
- Garanikort

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)