Feilur OK

LG SL9YG SOUNDBAR

LG SL9YG SOUNDBAR
Vørunummar: 27797

Availability: Á goymslu

LG SL9YG soundbaren med en kraftfuld, trådløs subwoofer, der trækker dig ind i handlingen med sin fordybende DTS Virtual: X lyd, Dolby Atmos og High Resolution lyd, uanset om du ser film eller streamer musik fra din smartphone via Chromecast.

  • 4.1.2 Ch 500W lyd
  • 4K Pass-through, Dolby Atmos
  • Chromecast, Google Assistant Ready
Lýsing

Smálutir

Oplev klar, præcis og High Resolution lyd, lyd opskalering og en rig bas med LG SL9YG 4.1.2 ch 500W soundbaren med en trådløs subwoofer, Dolby Atmos, DTS Virtual:X og 4K Pass-through, for den ægte hjemmebiografoplevelse, når det går igennem en HDMI-forbindelse. Vælg mellem et bredt udvalg af forbindelsesmuligheder, både via kabel og trådløst. Stream din playliste fra streaming apps, som f.eks. Pandora eller Google Play eller synkroniser lyder med dit TV. Passer til 55” TV eller større.

4.1.2 kanal
SL9YG leverer en kvalitets lydoplevelse med et skud subwoofer, som løfter dine film og musik til et helt nyt niveau.

Dolby Atmos
Det legendariske Dolby Atmos gør det muligt for lyden at bevæge sig overalt i et tredimensionelt rum, hvilket giver lytteren en ultimativ og mere realistisk surround sound.

HDMI 4K Pass Through/opskalering (HDMI 2.0)
SL9YG er klar til at sende 4K Ultra HD videosignaler til en kompatibel skærm. Den opskalerer endda signaler med lavere opløsning til 4K Ultra HD, hvilket gør dig i stand til at nyde den højeste billedkvalitet, der er tilgængelig i dag.

DTS Virtual:X
SL9YG giver dig vibes fra flerdimensionel lyd, der bevæger sig omkring dig som i det virkelige liv, da den automatisk justerer placeringen, bevægelsen og lydstyrken.

Trådløs subwoofer
Subwooferen parres trådløst og leverer et rigtigt spark til din lytteoplevelse og du kan nyde superb lydkvalitet med en karakteristisk stil, hvor som helst.

Chromecast lyd
Med den indbyggede wi-fi og Chromecast kan du streame musik fra Spotify, Deezer, AirPlay og mange andre tjenester og nyde den fremragende kvalitet. Betjen SL9YG med ThinQ appen, hvor du kan tilpasse lyden til enhver genre eller dine præferencer. SL9YG er Google Assistant Ready, så du kan også nemt bruge den til stemmebetjening.

Sound Sync Wireless
Soundbaren har LG Sound Sync, som gør dig i stand til at forbinde den trådløst til kompatible LG TVer, så du ikke behøver at kæmpe med kabler.

Bluetooth forbindelse
Send din lyd direkte til Soundbaren via Bluetooth. Lyden starter på samme tid som overførslen. Med Auto Music Play kan du automatisk overtage afspilningen af lyden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)