Feilur OK

LG SL10YG SOUNDBAR

LG SL10YG SOUNDBAR
Vørunummar: 27800

Availability: Á goymslu

LG SL10YG soundbar med Meridian Technology og Dolby Atmos har en kraftfuld trådløs subwoofer og 5.1.2 kanalsystem, der fylder rummet med lyd. Lyt til musik i højeste kvalitet, når du ser film eller streamer musik via din smartphone eller Chromecast

  • 5.1.2 Ch 570W lyd
  • Meridian Technology, Dolby Atmos
  • Chromecast, Google Assistant Ready
Lýsing

Smálutir

Få det bedste når det gælder avancerede lydsystemer med LG SL10YG soundbaren, som har en trådløs subwoofer. Nyd indhold i High Resolution lyd med en kraftfuld bas og et bredt udvalg af forbindelsesmuligheder, både via kabel og trådløst. Stream din playliste fra streaming apps, som f.eks. Pandora eller Google Play eller synkroniser lyden med dit TV. Passer til 55” TV eller større.

5.1.2 kanal
SL10YG leverer en kvalitets lydoplevelse med 2 højttalere og en subwoofer, som løfter dine film og musik til et helt nyt niveau.

Meridian Audio teknologi
LG har slået sig sammen med Meridian Audio, som er bedst kendt for sin højtydende og high-fidelity lyd og leverer kraftfuld, krystalklar lyd med dybde. Meridian har forsynet soundbaren med sin Bass og Space teknologi, der skaber en kompromisløs lyd overalt i rummet.

Dolby Atmos
Det legendariske Dolby Atmos gør det muligt for lyden at bevæge sig overalt i et tredimensionelt rum, hvilket giver lytteren en ultimativ og mere realistisk surround sound.

HDMI 4K Pass Through/opskalering (HDMI 2.0)
SL10YG er klar til at sende 4K Ultra HD videosignaler til en kompatibel skærm. Den opskalerer endda signaler med lavere opløsning til 4K Ultra HD, hvilket gør dig i stand til at nyde den højeste billedkvalitet, der er tilgængelig i dag.

DTS Virtual:X
SL10YG giver dig vibes fra flerdimensionel lyd, der bevæger sig omkring dig som i det virkelige liv, da den automatisk justerer placeringen, bevægelsen og lydstyrken.

Trådløs subwoofer
Subwooferen parres trådløst og leverer et rigtigt spark til din lytteoplevelse og du kan nyde superb lydkvalitet med en karakteristisk stil, hvor som helst.

Chromecast lyd
Med den indbyggede wi-fi og Chromecast kan du streame musik fra Spotify, Deezer, AirPlay og mange andre tjenester og nyde den fremragende kvalitet. Betjen SL10YG med ThinQ appen, hvor du kan tilpasse lyden til enhver genre eller dine præferencer. SL10YG er Google Assistant Ready, så du kan også nemt bruge den til stemmebetjening.

Sound Sync Wireless
Soundbaren har LG Sound Sync, som gør dig i stand til at forbinde den trådløst til kompatible LG TV er, så du ikke behøver at kæmpe med kabler.

Bluetooth forbindelse
Send din lyd direkte til Soundbaren via Bluetooth. Lyden starter på samme tid som overførslen. Med Auto Music Play kan du automatisk overtage afspilningen af lyden.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)