Feilur OK

LG Side-By-Side GSL360ICEV

LG Side-By-Side GSL360ICEV
Vørunummar: GSL360ICEV

Fjargoymsla: Levering 5-13 dagar

10.999
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Bílegging
(Levering 5-13 dagar)
Det rummelige LG side-by-side kølefryseskab GSL361ICEV tilbyder masser af plads, avancerede teknologier, og 10 års garanti på inverterkompressoren.

  • Kapacitet: 394 l / 197 l
  • Højde: 179 cm
  • Total NoFrost
Lýsing

Smálutir

Det moderne LG side-by-side kølefryseskab GSL361ICEV vil ikke kun se godt ud i dit køkken, men også levere en række avancerede funktioner og teknologier, der vil holde dine madvarer friske i længere tid, og gør håndtering deraf nemmere.

Design
Giv dit køkken et stilfuldt aktiv. Maskinen har et moderne, slankt design med et lodret with lommehåndtag. Kølefryseskabet har også en vand dispenser på vestre side.

Kapacitet
Den store 591 liters kapacitet er en fremragende fordel, hvis du har en stor familie eller hvis du bare elsker madlavning samt at skabe fantastiske retter.

Total NoFrost
Der er ikke behov for afrimning af fryserdelen, da det benytter Total NoFrost teknologi. Denne teknologi forhindrer ophobning af rim inde i fryseren og er gavnlig for både madvarerne og maskinens levetid.

MultiAirflow
Den avancerede MultiAirflow-teknologi holder luften fra fryseren adskilt fra luften i køleskabet, så temperaturerne ikke svinger.

Moist Balance Crisper
Moist Balance Crisper grøntsagskassen holder en optimal temperatur der holder madvarer friske i længere tid.

Garanti
10 års garanti på inverterkompressoren.

Vanddispenser
Maskinen har en vand og isdispenser, der ikke kræver VVS arbejde, hvilket udelukker unødvendige, dyre og tidskrævende installeringer.

Energiklasse
A+

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)