Feilur OK

LG SBS 179CM STEEL A+

LG SBS 179CM STEEL A+
Vørunummar: GSJ760PZXV

Availability: Á goymslu

I kølesektionen er der en kapacitet på 405 liter. Der er plads svarende til 196 liter i skabets frysesektion. I stedet for et fryseskab er frysesektionen i skabet desuden lavet som en eller flere skuffer under køleskabet. Det gør køle-afdelingen bredere, og du får ekstra dørhylder.

Desuden får du helt enkelt adgang til isterninger, når du trænger til en kølig forfriskning. Med LED-belysningen får du et godt lys til at finde de madvarer, som du har brug for.

LG står for Life is Good. Med det slogan ønsker LG at forbedre din hverdag, så du med LG's produkter oplever, at du optimerer din tid og får de teknologiske muligheder, der kan bidrage dertil.
Lýsing

Smálutir

Spar energi med Inverter Linear Compressor LG's unikke lineære inverterkompressor bruger et lineært stempel i stedet for et traditionelt frem-og-tilbagegående stempel. Dette skaber mindre intern friktion, hvilket medfører en reducering af energiforbruget på op til 32 %. LG's lineære inverterkompressor har også en garanti på 10 år. Stor kapacitet på 601 liter Med 601 liters rumindhold får du bedre opbevaring og organisering. Køb stort ind af dagligvarer, og opbevar alting uden besvær. Ny, opgraderet Door-in-Door™ Med den nye Door-in-Door™-funktion kan du hurtigt få adgang til dine drikkevarer og snacks. Takket være den avancerede slanke ramme i Door-in-Door™ er der 9 % mere indvendig plads, og de ekstra hylder giver dig endnu flere muligheder for at holde dit køleskab organiseret samtidig med, at spildet af kold luft reduceres med 46,5 % Slim SpacePlus™-isdispenser Slim SpacePlus™-isdispenser optager ikke unødvendig opbevaringsplads i fryseren. Så kan du både få maksimal opbevaringsplads til dine frostvarer og isterninger med det samme. Moist Balance Crisper Overskydende væske fra madvarer fordamper og kondenseres på gitteret i stedet for at lægge sig omkring maden. Dette opretholder en passende fugtbalance i køleskabet. Smart Diagnosis™ Med LG's Smart Diagnosis™ kan du hurtigt og nemt finde en løsning på problemerne. Du skal bare ringe til LG's kundeservice og placere telefonen ved apparatet. Så kommunikerer den med en computer, der udfører en fejlsøgning i løbet af få sekunder og leverer en omgående løsning.
Nágreining

Additional Information

Modellýsing
Placement
Fritstående
Almenn nágreining
Farve
Stål
Innandura
Tal av skuffum og hyllum í frystara
4
Tal av glashyllum
4
Tal av grønmetis kurvum
2
Tøkniskar nágreiningar
Árlig orkunýtsla, KWh
376
Frystievni (kg/24t)
12
Tal av stjørnum (*) frystari
****
Tekur íalt (l) (køl)
405
Energimærke
A+
NoFrost
Ja
Tekur íalt (l) (frystari)
196
Stødd
Height (cm)
179
Width (cm)
91
Depth (cm)
61
Orkumerki
Orkumerki - LG SBS 179CM STEEL A+

Energimærke for køleskab, kombiskab, fryser og fryseboks:

Energimærket for køleskab, kombiskab, fryser og fryseboks indeholder syv energiklasser, hvor A+++ er den mest energieffektive, mens D er mindst energieffektivt.


Dette betyder symbolerne:


kWh/annum
Årligt energiforbrug i kWh.
Årlig vannforbruk
Viser volumen i køledel (l).
Kapasitet i kg
Viser volumen i frysedel (l).
Sentrifugering
Viser lydniveau i decibel (dB).
Dømingar
0 Døming(ar)