Feilur OK

LG PK3 BLACK

FYRR PRÍSUR 1299
LG PK3 BLACK
Vørunummar: LGPK3BK

Availability: Á goymslu

Den trådløse LG PK 3 højttaler er en transportabel og kompakt højttaler, der kan skabe en kraftfuld og ren lyd i musikken. Tag højttaleren med dig overalt og nyd 12 timers bærbar musik og krystalklare samtaler.

  • Bærbar højttaler
  • Meridian Audio teknologi
  • IPX7 vandtæt
Lýsing

Smálutir

 

LG PK3 trådløs højttaler (sort)

Tag din musik med overalt og del den med venner med den trådløse LG PK3 højttaler, der kan præsentere konsekvent, høj lydkvalitet takket være Meridian Audio teknologien.

Meridian Audio teknologi
Føl lydkvaliteten på et uhørt niveau blandt Bluetooth-højttalere. Meridian Audio udvider billedhøjden og udbreder lydfeltet, så du kan opleve klare stemmer og forbedret bas.

Bluetooth
Forbind alle dine enheder, eksempelvis din bærbare computer, tablet, smartphone eller iPod med Bluetooth og stream og afspil din musik trådløst i fremragende surround sound-kvalitet uden kabler.

IPX7 vandresistent
Tøv ikke med at tage PK3 højttaleren med til fest, selv på stranden, ved poolen eller i regnen. PK3 er IPX7 vurderet, så den kan modstå op til 30 minutters brug på 1 meters vanddybde.

Håndfri opkald
Brug PK3 til håndfri opkald og hør altid hvad der bliver sagt – klart og tydeligt. Den indbyggede mikrofon filtrerer lyden og dæmper automatisk musikken, så alt du skal gøre er at trykke på en enkelt knap.

Lang batterilevetid
Nyd op til 12 timers uafbrudt musikafspilning, når du bruger højttaleren uden adgang til strøm.

Inkluderet i pakken
- LG PK3 højttaler
- USB-C kabel
- Brugsvejledning
- Garantibevis

Nágreining

Additional Information

EAN-koda
EAN-koda
8806098168200
Dømingar
0 Døming(ar)