Feilur OK

LG GX SOUNDBAR

LG GX SOUNDBAR
Vørunummar: 184013

Availability: Á goymslu

Den slanke LG GX soundbar med trådløs subwoofer er en flot enhed, der matcher LGs 65" GX OLED TV med kraftfuld og præcis High Resolution Audio, der trækker dig ind i handlingen.

  • LG Zero-Gap gallery design soundbar
  • Dolby Atmos og DTS:X
  • 4K Pass-through, Bluetooth, HDMI
Lýsing

Smálutir

Smukt moderne desin mødes med high-end lydteknologi for en helt unik oplevelse, når du ser film eller streamer musik. Hi-Res Audio kombineret med Boldby Atmos og DTS:X trækker dig helt ind i handingen, og det slanke design på kun 19,9 mm der mather LG 65" GX OLED TV bringer oplevelsen til et nyt niveau.

Dolby Atmos and DTS:X
Træd ind i verden af Dolby Atmos og DTS: X. Her vil du opleve en fantastisk lyd fuld af rigdom og dybde. Disse lydteknologier leverer multidimensionel lyd og forandrer musik, mennesker og ting, så disse kommer til live og får dig til at føle at du er i midten af historien.

Trådløs aktiv subwoofer
Subwooferen parrer enhederne trådløst for at levere et rigtigt kick til din lytteoplevelse, så du kan nyde enestående lydkvalitet med en karakteristisk stil på ethvert sted.

4K pass-through
GX understøtter pass-through af 4K Ultra HD-videobilleder og tillader, at indbygget 4K-videoindhold passeres til et 4K-TV eller projektor. Gør din næste filmaften til en formidabel oplevelse med billeder, der er intet mindre end revolutionerende.

Bluetooth-forbindelse
Send din lyd direkte til Soundbaren ved hjælp af Bluetooth med lyden startende samme øjeblik den sendes. Med Auto Music Play kan du automatisk overtage kontrollen af lydafspilningen.

e-ARC (Enhanced Audio Return Channel)
Med next generation ARC, e-ARC, kan du fjerne behovet for ekstra kaber forbundet til dit TV. Denne funktion gør det muiigt at sende kvalitetslyd fra dit kompatible TV til din receiver gennem det samme HDMI-kabel du allerede bruger til at sende lyd og video til dit TV.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)