Feilur OK

LG GFT41SWGSZ Freezer 1,86 White A++

LG GFT41SWGSZ Freezer 1,86 White A++
Vørunummar: 193016

Availability: Á goymslu

LG fryseren GFT41SWGSZ er en pålidelig enhed med generøs 324 liters volumen, NoFrost teknologi, energieffektiv LED-belysning og smart design med et easy-open håndtag.

  • Nettovolumen: 324 l
  • NoFrost, let håndtag
  • LED-lys
Lýsing

Smálutir

LG fryseren GFT41SWGSZ har et stilfuldt, slidstærkt design og mange praktiske funktioner. Takket være den generøse kapacitet på 324 liter kan du opbevare masser af frosne madvarer, og med NoFrost funktionen er vedligeholdelsen lettere. Fryseren er udstyret med et easy-open håndtag for simpel adgang samt LG Linear inverterkompressor for lang ydelse og holdbarhed.

Inderside
Fryserens nettovolumen er 324 liter, og den har 6 hylder og 4 skuffer med gennemsigtig front, så du kan organisere madvarerne og se skuffernes indhold.

NoFrost
NoFrost funktionen eliminerer ophobning af rim og is på madvarerne og fryserens låge. Takket være denne funktion kræver fryseren ikke afrimning, så du både kan spare tid og energi.

Lineær inverterkompressor
Sænk energiforbruget og nyd den stille drift takket være den slidstærke LG Linear inverterkompressor.

Multiflow Cooling
Dette system forbedrer luftcirkulationen, regulerer temperatur- og fugtniveauet og fjerner ophobning af kondens, så maden kan holde sig frisk længere tid.

Let adgang
Fryseren har et smart design, udstyret med et easy-open håndtag for hurtig og simpel adgang.

LED-lys
Det klare LED-lys oplyser hvert hjørne af fryseren og giver et perfekt overblik over indholdet. Lyset er desuden energieffektivt, så det bidrager ikke til en øget temperatur.

Nágreining

Additional Information

Dømingar
0 Døming(ar)